Захисник СК «Дніпро-1» Сергій Логінов прокоментував вольову перемогу в Тернополі над ПФК «Львовом» (3:2):

– У першу чергу треба подякувати всій команді за те, що хлопці проявили характер. Якщо казати про початок матчу, то ми налаштовувалися у роздягальні та казали собі, що у нас був важкий далекий виїзд в день гри, але це для нас не буде відмовкою, але, на мій погляд, саме ця наша дорога і вплинула на гру у стартові 20 хвилин.

– Тим не менш, цей початок став для команди шоком, чи розуміли, що зможете вирівняти гру?

– Ні, шоку у нас не було, хоча, звичайно, неприємно пропускати на початку гри одразу два голи. Ми знали і відчували в собі сили відігратися. Добре, що зуміли забити ще у першому таймі. У перерві вся команда була націлена на перемогу. Звичайно, нам допомогло вилучення у суперника, і ми повністю контролювали хід гри, хоча, я вважаю, що ми і без вилучення відігрались би.

– Все ж таки, які акценти робив головний тренер у роздягальні?

– Більше грати вперед, за спини суперникам, які діяли один в один. Так ми прибирали захисників львів`ян, і Супряга залишався один практично на цілій половині поля. Ось на це і зверталася наша увага.

– Якщо казати про форвардів, то хто сьогодні зробив більший внесок у перемогу: Супряга, який оформив дубль, або Хобленко, що забив вирішальний м’яч?

– Вони обидва – молодці! Влад забив два, а Олексій – переможний гол, але на усі ці голи працювала вся команда. Вони – нападники, це їх хліб і вони повинні ставити крапку в усіх командних зусиллях.

– Сьогодні перед матчем команда зробила фото на тлі табло, де був портрет колишнього форварда «Дніпра-1» Араміса Кузіна, який, як нещодавно стало відомо, важко захворів. Що це була за акція?

– Звичайно, ми хотіли підбадьорити Араміса і побажати йому міцного здоров’я, щоб він викарабкався з цієї дуже неприємної ситуації. І ми хочемо присвятити цю перемогу саме йому, щоб він тримався бадьорим духом і переміг цю недугу.

– Чи є різниця для дніпрян з ким саме грати у плей-оф: з «Олександрією» або «Колосом»?

– Ми про це не думаємо. У нас ще є один матч у нашій шістці і ми хочемо вигравати усі матчі. Якщо буде позитивний результат, то до нас прийде впевненість . Так що суперника ми не обираємо: хто буде, той і буде.

– Чи хочете у Лігу Європи, і чи ви до неї готові?

– Звичайно, ми прагнемо  виграти плей-оф і потрапити у єврокубки, А готові ми чи ні, це будуть показувати вже ігри. Але ми дуже стараємося, щоб потрапити у Лігу Європи.

Пресслужба СК «Дніпро-1»