Два тренування у вівторок, 25 січня, були скомпоновані традиційним для такого ритму роботи чином. Вранці «Дніпро-1» працював у тренажерній залі. Комплекс вправ на силу та вибуховість виконали польові гравці, у той час як воротарі вийшли з Валерієм Городовим на готельний трав’яний майданчик.

Друге тренування відбулося вже на знайомому полі TSS Center. Інтенсивні ігрові вправи змінювали одна іншу – все це під контролем спеціальних датчиків. Квадрати та тримання м’яча змінив турнір. Спортклубівці розподілились на чотири команди, які грали паралельно на двох майданчиках, що дорівнювали приблизно чверті поля. Чемпіонами стали «зелені» у складі: Кінарейкін, Сваток, Кравченко, Ярмолюк, Соловйов, Піхальонок.

На завершення тренування футболісти перерозподілились на дві команди – «червоні» грали проти «синіх» на двох третинах поля. Під завісу зустрічі «синім» вдалося двічі забити – відзначились Піхальонок та Назаренко – і саме вони святкували перемогу.

Після тренування наша команда повернулася до готелю, де завирувала звична робота: масажи та інші відновлювальні процедури.