Команда СК “Дніпро-1” вдало розпочала чемпіонат U-19, розгромивши “Олімпік” 4:0. Після гри ми поспілкувалися з головним тренером команди Віктором Біцюрою та автором двох голів у цьому матчі Богданом Горою.

Віктор Біцюра (головний тренер СК “Дніпро-1” U-19):

– Хлопці скучили за футболом, і гра вийшла цікавою. Створили багато моментів, з яких чотири реалізували. У перших іграх будемо знайомитися з хлопцями, пізнавати їхні слабкі та сильні якості. В нас 10-12 новачків, тож є, над чим працювати.

– Як би ви оцінили зміни, що відбулися у команді за піврічну перерву?

– Декілька хлопців перейшли до команди U-21: Кононов, Лебедєв, Швиденко, Полонський. А взяли ми до себе здебільшого хлопців 2003 року народження з академії. Плюс додалися ще два нові футболісти.

– Єдине, що засмутило сьогодні – травма голкіпера…

– Так, і особливо прикро, що це відбулося у звичайному моменті. Ми підтримуємо Богдана, бажаємо здоров’я та якнайшвидшого одужання.

 

Богдан Гора (форвард СК “Дніпро-1” U-19):

– За час карантину скучили за грою?

– Звичайно. Ми дуже довго чекали цього матчу. Дуже добре, що вийшло перемогти. Розпочали сезон позитивно. Всі зараз дуже радіють.

– Незважаючи на великий рахунок, реалізацією сьогодні ви всі, напевно, незадоволені?

– Так, дійсно. Мали багато моментів, які могли реалізувати. Особисто я втратив ще декілька шансів. Але все одно, гадаю, маємо бути задоволеними результатом.

– За твоїм відчуттям, як змінилася команда за півроку, що минули?

– Деякі хлопці перейшли у дубль, а до нас додалася молодь. Звикаємо один до одного, багато працюємо на тренуваннях. Сподіваюсь, зможемо демонструвати гарний футбол. Будемо робити все, що у наших силах.

– Пітримаєте Богдана Хому, який зазнав травми?

– Так, дуже прикро і шкода його. Сподіваюсь, що все обійдеться чимось не дуже серйозним. Ми всі бажаємо йому одужання та повернення.

– Його замінив дебютант Архіпчук, який двічі врятував команду…

– Він лише недавно долучився до нас. Хороший хлопець, ось так дебютував сьогодні. Дійсно декілька разів врятував нас від голів.