Головний тренер СК «Дніпро-1» U-21 Олександр Поклонський:

– В цілому я грою задоволений. Зрозуміло, що результат на зборі не головне, хоче все ж таки і тут хочеться вигравати, щоб у хлопців був дух переможців навіть у товариських матчах. На мій погляд, гра вийшла рівною. Можливо, у першому таймі «ВПК-Агро» і виглядав дещо солідніше, але мені здається, що хлопці трохи перехвилювалися, побачивши серйозного суперника, тому могли би і діяти агресивніше, особливо до перерви. А у другому таймі ми зіграли значно краще і набагато більше створили моментів. Молодим хлопцям треба і на тренуваннях треба прищеплювати, що вони повинні завжди перемагати, що ми і намагаємося робити. Щоб у них було самолюбство і випрацьовувався дух переможців.

-Як себе показують на зборі хлопці з U-19?

– Ці хлопці у нас не на оглядинах, а вони вже у нашій команді, і ми на них розраховуємо. Просто на цей час, ще до літа, вони будуть грати у першості U-19, а тренуватися будуть з нами. Навіть більше скажу, що вже є хлопці, які готові грати і у чемпіонаті U-21. І вони показали це у грі із «Зорею», коли у нас були великі проблеми із складом, і тоді вони виглядали дуже пристойно.

– Слідкуєте за своїми вихованцями, які на зборі з основним складом?

– Я стежу за усіма своїми вихованцями, навіть за тими, хто за «ВПК-Агро» сьогодні грав (посміхається), і не тільки за ними, а і Супрягою та іншими. Звичайно, ретельно стежу за хлопцями, що на зборі з першою командою, але все це їм поки що більше дається авансом.  Тут зарано про щось казати. Вже добре те, що вони туди поїхали. Для них це великий досвід і для нас непогано, адже це наші вихованці і вони вже у першій команді. Вони з цього шансу повинні брати все, щоб максимально зачепитися і залишитись в основі.

– Ми вже звикли у першій команді до Ярмолюка, і ось зараз в основі на зборі вболівальникам подобається Домарацький. Ще зарано його хвалити?

– Так, звичайно. Особливо на зборах хвалити зарано. Це навіть може бути гірше у першу чергу для нього ж. Буває, що на зборах футболісти показують клас, а потім в іграх все це зникає. Дай Бог, щоб у нього все вийшло.  Буду тільки радий.

Головний тренер «ВПК-Агро» Сергій Соловйов:

– Виграли – це добре, хоча могли сьогодні і програти. На зборах для нас результат у спарингу не головне. Подивилися деякі напрацювання, адже вже пройшло вісім днів, як почали тренуватися. Працювали і над тактикою, і над фізичними кондиціями, тому нам було цікаво, як хлопці все це сприймають. Багато у нас новачків і усі один до одного пристосовуються. В цілому, я залишився задоволеним спарингом. Вдячний «Дніпру-1» за те, що надали нам такі шикарні умови. Хочу ще похвалити свою команду в сенсі дисципліни і самовіддання. Тут у мене до них запитань немає.

– Як триває трансферна компанія у вашій команді?

– Кістяк команди у нас залишився, але я переконаний, що у цьому році команда стане значно сильнішою. До нас прийшли хлопці з луганської «Зорі», з якими ми підписали орендні угоди – це Піддубний, Агапов і Сухар. Підписали вже контракт із Сергієм Палюхом, який сам з Дніпра, а також з опорним півзахисником Коберідзе. Також вже погодився виступати за нас і форвард Станіслав Куліш, який повинен приєднатися до команди у понеділок. Але цим не обмежимося, у нас ще будуть трансфери і новачки.