Володимир Геращенко (тренер СК «Дніпро-1»): Звичайно, ми незадоволені підсумком гри, але є об’єктивні обставини. Суперником була хороша команда, лідер другої ліги. Подивилися у цій грі, на що ми здатні на тлі дорослої команди. Працювати нам ще дуже багато.

– Другий тайм вселив якусь частку оптимізму?

– В минулому матчі також були непогані фрагменти гри з нашого боку. Але ми не можемо тримати це протягом тривалого часу. Зрозуміло, що важко ще 90 хвилин витримувати у період підготовки, але це також питання характеру молодих гравців. Коли стає важко, опускаються рученьки, та не можемо себе подолати.

Сергій Соловйов (головний тренер «ВПК-Агро»):

– Ми завжди із задоволенням приїжджаємо на базу. Це – футбольна Мекка, і я тут також робив перші кроки у великому футболі. Корисним є кожний спаринг, тим більше з командою Прем’єр-ліги. Наші хлопці виконали установку. Так, є моменти деякі в обороні. Але ми сьогодні більше атакували, і, напевно, тому з’являлись вільні зони біля наших воріт. Цим молоді суперники скористалися. Команда «Дніпро-1» сподобалась – хороші випускники місцевої школи.