Олександр Поклонський, головний тренер СК «Дніпро-1» U-21:

– Активно сьогодні зіграли і мені, в цілому, сподобався більше перший тайм. Але там все ж таки вийшли хлопці більш зіграні, а після перерви були нові виконавці, тому там з цим було не так добре, хоча взагалі і вони виглядали досить гідно. Просто сама гра в цілому була цікавішою, ніж у другому. Проте я задоволений, як виглядали сьогодні хлопці, особливо враховуючи те, що сьогодні був перший матч після зборів, то усе було дуже непогано.

– Як оціните дії потенційних новачків-легіонерів?

– Поки що ще пройшло дуже замало часу, щоб оцінити їх можливості, але видно, що хлопці футбол розуміють і головне, у них є бажання у нього грати. Зараз не можу сказати, чи залишаться вони в команді, але в цілому вони справили непогане враження.

 

Геннадій Приходько, головний тренер ФК «Гірник»

– Ми граємо на тлі навантажень. Важкі тренування були упродовж попередніх двох днів, тому я бачив, що футболісти втомлені, хоча вони і зіграли по тайму. Зараз нам треба закласти фундамент загальної виснажливості. Звичайно, ми дивимося і на якість гри, і вона залишає бажати кращого.  Проте, ми розуміємо, що команда діяла під навантаженнями, тому будемо працювати і рухатися далі.

Що стосується суперника, то  мені дніпровська молодь дуже сподобалася. Вона зажди хороша. Усі хлопці добре навчені і з тактичного, і з технічного боку, а крім того швидкі та різкі  – вони завжди подобалися, адже тут добре працює школа і Академія. Тут нашій криворізькій молоді є чому повчитися у однолітків з Дніпра. Вважаю, що у них велике майбутнє –  з їх боку була хороша гра.

 

Іван Литвиненко, півзахисник СК «Дніпро-1»-U-21:

– Хороший спаринг. Для нас це була перша гра за місяць, а це досить великий термін для відпустки. Знову відчули м’яч, партнерів і взагалі згадали, що таке футбол, коли граєш одинадцять на одинадцять, з арбітрами, боротьбою і таке інше. Все ж таки тренування – це одне, а під час матчів вже отримуєш більше.

– Ти грав як раз у другому таймі разом з потенційними новачками-легіонерами. Як вдавалося налагодити порозуміння з ними на полі?

– Хороші хлопці, хоча поки що важкувато, адже вони не розуміють навіть на тренуваннях, а в грі ще важче, оскільки у матчах більше різних ситуацій, тому їм ще складніше. Але нічого страшного. Головне, що вони хороші хлопці, цілеспрямовані і мають певний набір вміння, тому, вважаю, що зіграємося, а ми, чим зможемо – допоможемо.

Пресслужба СК «Дніпро-1»