Володимир Геращенко, тренер СК «Дніпро-1» U-21:

– Команда почала працювати у дворазовому режимі, і хлопці отримали певні навантаження.  Ми ж бажали подивитися, яке у них буде мислення на полі. Не все нам вдалося, і попереду багато роботи, так що над цим і будемо працювати. Взагалі-то, для цього і існує молодіжний склад, щоб їх навчати, і вони були б готовими грати на хорошому рівні у першій команді.

– Сьогодні у першій третині матчу грали досвідчені виконавці – Сергій Кравченко і Максим Лопирьонок. На скільки це допомагає молоді на полі?

– Звісно, для молодих хлопців це великий плюс. Я можу сказати по собі, коли я починав тільки кар’єру, то підказки досвідчених партнерів безпосередньо на полі дуже допомагали у грі.  З одного боку, звичайно, хотілося б, щоб вони й далі брали участь у матчах за нашу команду, але ж ми розуміємо, що і їм потрібно самим далі грати у футбол. А молодь повинна у них навчатися.

– Сьогодні у грі були оглядини одного нового виконавця. Чи очікуєте ви і інших потенційних новачків?

– У нас завжди будуть на оглядинах футболісти. Вони у нас з’являються постійно. Але оцінювати, хто як зіграв, хто залишиться в команді, то це ще зарано. До чемпіонату ще багато часу.

 

Геннадій Приходько, головний тренер ФК «Кривбас»:

– Спаринг вийшов хороший. Ми з цією командою постійно граємо: і взимку, і влітку. Молодіжний склад «Дніпро-1» – команда хорошого рівня. Молоді хлопці діють організовано, сильно грають у комбінаційний футбол, а також вони швидкісні. Я задоволений і діями своєї команди, яка грала на тлі навантажень. У нас взагалі сьогодні був останній день збору. Тому, вважаю, гра була хорошою з боку обох команд.

– Як проявили себе на зборі новачки вашої команди?

– У нас новачків поки що тільки двоє, а на оглядинах ще чотири футболісти. Порадимося ще з тренерським штаб, кого будемо залишати. Були і молоді хлопці з нашої Академії – я задоволений сьогодні їхнім ставленням до гри, і у роботі в тренувальному процесі вони непогано виглядають. Будемо їх і далі залучати до тренувань і контрольних матчів. Так що в цілому наш збір пройшов плідно, а гра сьогодні була хорошою.

Пресслужба СК «Дніпро-1»