Післяматчеві коментарі головних тренерів молодіжних команд СК «Дніпро-1» і луганської «Зорі» після очного протистояння у Кубку Єдності.

Олександр Поклонський, головний тренер СК «Дніпро-1» U-21:

– Сьогоднішньої цілі ми досягли – потенційних новачків подивилися і по ним зробили певні висновки. Добре, що це було на тлі такої непоганої команди. Ну, а крім того, грали сьогодні по тайму і на тлі навантажень, тому не особливо я очікував, що буде якийсь результат. Зараз у першу чергу працюємо над фізичними якостями. Далі у нас вже буде менше новачків і будемо напрацьовувати тактичні схеми.

– Першість відновиться за три тижні. Наскільки зараз команда готова?

– Поки що команда повністю не готова, а, вважаю, десь відсотків на п’ятдесят. Але, думаю, що до початку чемпіонату хлопці вже будуть непогано виглядати.

Володимир Микитин, головний тренер «Зоря» U-21

– Ніяких турнірних завдань ми у цьому змаганні не ставимо, а головне для нас готуватися до чемпіонату. А сьогодні був перший з таких спарингів у рамках турніру. Якщо  до цього ми грали змішаними складами з U-19, то сьогодні провели поєдинок з тими, хто у нас є. У нас було  11 польових гравців, адже у деяких є невеличкі травми, але саме в таких матчах загартовується характер, оскільки замін не було, і хлопці про це знали. І я бачу, що усі 90 хвилин вони достатньо впевнено діяли. Щось нам вдавалося, щось ні, але зараз про це говорити не хочеться, адже тривають збори, навантаження, планомірна робота. Тож, вважаю, що ми у цьому матчі достойно виглядали.

Поки що зарано казати, наскільки команда готова до чемпіонату. Ми зібралися тільки 20 січня і 11 днів працюємо разом. Тому на данний момент готові ще не повністю. У нас ще є час до 21 лютого, попереду три матчі і тільки після останнього можна буде казати про те, як готова команда до відновлення чемпіонату.

Пресслужба СК «Дніпро-1»