Аби не виходити з тижневого ігрового циклу, футболісти “Дніпра-1” у перший уїк-енд під час паузи у чемпіонаті провели двосторонній тренувальний матч. Зустрілися основний та молодіжний склади. Гра була дещо коротшою за звичайний матч і складалася з двох таймів по 35 хвилин. Зазначимо, що участі у ній не брали Батагов, Назаренко та Дубінчак, які перебувають у молодіжній збірній, а також Адамюк, Сваток і Вакулко – вони тренувалися і ндивідуально.

Напевно, не є несподіванкою, що вона пройшла за переваги основного складу, який був значно швидшим і у роботі з м’ячем, і у прийнятті рішень. Власне, цим і відрізняється футбол у Прем’єр-лізі – молодь «Дніпра-1» наочно побачила, до чого має прагнути. Сьогодні ж хлопці Олександра Поклонського здебільшого працювали у захисті, намагаючись відібрати м’яч та інколи провести контратаку. Підлеглі ж Дмитра Михайленка проводили одну атаку за іншою та отримали гарну нагоду відпрацювати їхнє завершення. І це їм вдалося.

Рахунок було відкрито після помилки молоді в центрі поля. Довбик протягнув після неї м’яч вперед та влучно пробив. Артем і другий м’яч забив після помилки суперників, тепер вже перехопивши передачу від воротаря – до цього Зновенко неодноразово рятував U-21 від голів.

Незабаром після перерви Довбик оформив хет-трик. Кравченко майстерним пасом знайшов форварда у зоні за спинами захисників, і той розібрався тепер вже з Макаровським, який також отримав багато практики на лінії воріт.

Далі прийшла черга забивати іншому форварду. Олексій Хобленко був вчасно на добиванні після пострілу Кравченка, а наприкінці матчу він свій другий гол забив після пасу Чичикова. Між влучними ударами Хобленка проявили себе в атаці і молоді спортклубівці. Одну з їхніх контаратак завершував Волинець, чий удар відбив Юрчук, а на добиванні вправно зіграв Крилов. 5:1 – перемога старших і за рангом, і за віком.

Сьогодні пізніше очікуйте відеозвіт про цю гру на нашому сайті та YouTube-каналі.