Увага! Новий конкурс від СК Дніпро-1 та особисто від голкіпера Валерія Юрчука.  Уважно читайте умови та дивиться відео.

Усі, хто дасть вірну відповідь на перше відеозапитання, отримають два квитки на матч Дніпро-Арени на матч Дніпро-1 — Шахтар, який відбудеться 6 жовтня. Підказка: цей воротар зараз грає у топ-клубі Європи.

А один щасливчик, якого ми визначимо серед усіх, хто вірно відповів на запитання, за допомогою сервісу Random.org, отримає головний приз — особисті воротарські рукавички з автографом Юрчука.

Увага! Так само ви можете виграти ще й заохочувальний приз. Якщо ви правильно назвете кумира дитинства Валерія Юрчука, то гарантовано отримаєте по два квитки на жовтневий матч Дніпра-1 і Шахтаря. Підказка, це колишній півзахисник збірної Бразилії, який пограв, серед інших топ-клубів, в ПСЖ і Мілані.

Щоб стати учасником конкурсу, відповідайте на запитання у анкеті за цим посиланням і пишіть свої варіанти відповідей. Від одного учасника приймається тільки один варіант відповідей.

Конкурс проводиться на усіх офіційних сторінках СК Дніпро-1 у соцмережах та на офіційному сайті клубу.

 

Суперпризи від Юрчука

Увага! ? Новий конкурс від СК Дніпро-1 та особисто від голкіпера Валерія Юрчука. Уважно читайте умови та дивиться відео.1️⃣ Усі, хто дасть вірну відповідь на перше відеозапитання, отримають два квитки на матч Дніпро-Арени на матч Дніпро-1 — Шахтар, який відбудеться 6 жовтня. Підказка: цей воротар зараз грає у топ-клубі Європи. А один щасливчик, якого ми визначимо серед усіх, хто вірно відповів на запитання, за допомогою сервісу Random.org, отримає головний приз — ? особисті воротарські рукавички з автографом Юрчука.2️⃣ Так само ви можете виграти ще й заохочувальний приз. Якщо ви правильно назвете кумира дитинства Валерія Юрчука, то гарантовано отримаєте по два квитки на жовтневий матч Дніпра-1 і Шахтаря. Підказка, це колишній півзахисник збірної Бразилії, який пограв, серед інших топ-клубів, в ПСЖ і Мілані. Щоб стати учасником конкурсу, відповідайте на запитання у анкеті за цим посиланням: https://forms.gle/9HJvACsZEKnJqjcj9 і пишіть свої варіанти. Від одного учасника приймається тільки один варіант відповідей. Конкурс проводиться на усіх офіційних сторінках СК Дніпро-1 у соцмережах та на офіційному сайті клубу.#КонкурсзДніпром1#ВалерійЮрчук

Gepostet von Спортивний Клуб "Дніпро-1" am Dienstag, 10. September 2019