Популярний вітчизняний портал Sportarena.соm підвів підсумки сезону УПЛ, визначивши 33-х кращих футболістів чемпіонату – по три в кожному амплуа. Так колись визначалися кращі футболісти СРСР, а потім в Україні такий рейтинг складала газета «Команда». В результату до 33-х кращих футболістів сезону УПЛ 2019\20 років потрапили два виконавці з СК «Дніпро-1». Третє місце у сперечанні центральних захисникыв посів віце-капітан спортклубівців Сергій Логінов, якого тут випередили Андрій Гітченко з «Десни» і Сергій Крівцов з «Шахтаря». А форвард дніпрян Владислав Супряга став другим у списку кращих форвардів, поступившись тільки найвлучшнішему гравцю чемпіонату нападнику «Шахтаря» Жуніору Мараєсу.

3. Сергій Логінов (СК «Дніпро-1»)
У спортклубівців вісім матчів без пропущених м’ячів і найкраща оборона серед усіх учасників другої шістки. У цьому немала заслуга їхньої оборони. Логінова відзначаємо як, напевно, найбільш стабільного серед дніпровських захисників – він єдиний у команді взяв участь у всіх матчах, награвши більше двох тисяч ігрових хвилин. При цьому Сергій лишався, переважно, надійним і непоступливим, вдало діяв у єдиноборствах і при перехопленні м’яча. В різних варіаціях задньої лінії умів налагодити роботу на прийнятному рівні.

2. Владислав Супряга (СК «Дніпро-1»)

Від фіналу юнацького чемпіонату світу, де саме Супряга став героєм збірної України, до буднів чемпіонату він повертався з бажанням себе проявити. Вже в стартовому турі відзначився голом і асистом проти «Олімпіка» (матч завершився 2:0), потім значно додав у 2020 році, оформив пам’ятний хет-трик у матчі з «Динамо», а завершив чемпіонат чотирма потужними матчами, впродовж яких забив 5 м’ячів і змусив суперника на автогол. Тож, можна впевнено сказати, що Владислав відбувся вже і у дорослому футболі…

Пресслужба СК “Дніпро-1”  за матеріалами Sportarena.соm