УПЛ 2020\21. 14 тур.
Пряма трансляція – телеканал УНІАН.
14 лютого. 17:00. Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена».
СК «Дніпро-1» — «Інгулець» (Петрове) 2:0 (2:0) 
Головний суддя: Сергій Бойко (Київська область)
Судді на лінії: Руслан Єрмоленко і Денис Марченко (обидва з Чернігова)
Четвертий арбітр: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
Спостерігач арбітражу: Ігор Ярменчук (Київі)
Арбітр ВВА: Євген Арановський (Київ)
Асистент ВВА: Віктор Матяш (Донецька область)
Спостерігач ВВА: Леонід Ярмолинський (Київська область)
Директор матчу: Ярослав Дерев’янко (Дніпро)
«Дніпро-1»: 33. Юрчук, 17. Тейлор, 22. Дуглас, 15. Логінов (кап), 24. Дубінчак, 76. Піхальонок (44.Батагов,90+1), 97. Ігнатенко, 29. Назаренко (42.Вагнер,77), 25. Чуже (11.Цуріков,90+1), 8. Когут (20.Ді Франко,77), 7. Довбик (9.Хобленко,84)
Запасні: 23. Сарнавський, 3. Адамюк, 39. Сваток, 10. Булеца.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
«Інгулець»: 14. Кринський, 5. Запорожець (22.Білоцерковець,88) 10. Козак (45,Щедрий,68), 11. Бартуловіч (кап) (13.Коваленко,68), 23. Кучеренко, 28. Павлов (90,Сименко,46), 31. Плохотнюк, 35. Шишка, 49. Сітчінава (18.Мкомола,88), 55. Ковальов, 99. Квасний.
Запасні: 73. Малиш, 8. Сейтхалілов, 89. Синьогуб.
Головний тренер: Сергій Лавриненко

Голи: Дуглас (11), Довбик (42).

Попередження: Квасний (40), Когут (50), Назаренко (70), Плохотнюк (71), Вагнер (82).

Вилучення: Плохотнюк (89, друга жовта картка)

У першому офіційному матчі 2021 року стартовий склад дніпрян вийшов досить звичним для вболівальників, якщо порівнювати його з тим, що виступав восени. З перших хвилин дебютував лише один новачок  – хорват Чуже, ну а крім того місце на останній межі було довірено Юрчуку, який у першому колі провів тільки один матч.

Команди розпочали гру з розвідки. Після кількох закидань у бік штрафного майданчику кожної з команд першими на 8 хвилині гострий випад провели гості, але з ударом Сітчінави Юрчук впорався без проблем. Дніпряни відповіли гостріше – Дубінчак вивів на удар Піхальонка, але той пробив у руки голкіперу метрів з 11-ти. Та все ж таки швидкий гол відбувся і до нього призвів перший кутовий у матчі – Піхальонок зробив навіс, а Дуглас головою спрямував м’яч у сітку -1:0!  Одразу ж Довбик міг подвоїти рахунок, але вийшовши сам на сам із Кринським, форвард спортклубівців пробив поруч із дальньої стійкою.

Спортклубівці продовжили тиск. Дуглас і Тейлор навантажують штрафний майданчик суперника з правого флангу, а Чуже з лівого, проте простріли не знаходять адресата. Був у карному майданчику і спірний момент, коли після ще одного кутового Когут завдав удар і м’яч на шляху до воріт зустріч руку Сітчінави, але рефері навіть не пішов дивитися WAR.

На 25-й хвилині черговий навіс з флангу закінчився ударом головою Довбика, проте він не був складним для воротаря. Наступна стрімка комбінація за участю Когута, Назаренка і Чуже закінчилась ударом Піхальонка, але знову таки прямо у руки Кринському.  З іншого боку гості двічі били здалеку, і після пострілів Плохотнюка та Кучеренка Юрчук тільки з другої спроби забирав м’яч у руки.

На 32-й хвилині прохід Тейлора закінчився дуже небезпечним прострілом вздовж карного майданчику, першим на м’ячі був Дубінчак, але удар у нього вийшов дуже неточним. За п’ять хвилин вже гості створили досить небезпечний момент: Сітчінава прийняв довгий пас і зумів пробити з гострого кута – Юрчук грає надійно. А незадовго до перерви рахунок став 2:0! Назаренко заробив перспективний штрафний, який потужне виконав Довбик, і після рикошету від Кучеренка м’яч опинився у сітці! Дніпряни мали шанс піти на перерви маючі в запасі і три голи, але Дуглас пробив у поперечину після навісу з кута поля від Піхальонка.

Вже на початку другого тайму спортклубівці створили кілька небезпечних моментів. Спочатку контратака п’ять в два закінчилася ударом парашутом Тейлора, але Кринський зумів наздогнати м’яч перед лінією воріт.  Ще складніше було воротарю гостей після потужного удару Дубінчака. Далі той же Дубінчак прострілює з флангу, але а ні Когут, а ні Назаренко до м’яча так і не дотягнулися. Потім кілька ударів Назаренка блокують захисники, а після кутових у воріт гостей все гарячіше і гарячіше.

Поступово петровцям вдалося відвести гру від власних воріт, але перший по справжньому гольовий момент вони гості створили тільки на 86-й хвилині, коли відмінно зіграв Юрчук. У підсумку спортклубівці довели справу до дуже важливої сухої перемоги, тим самим зробивши подарунок до ювілею тренеру воротарів Валерію Городову, якому сьогодні виповнилося 60 років.