Медобстеження футболісти «Дніпра-1» проходять двома групами, а на тренування зібралися усією командою. Перше заняття відвідали усі гравці, і тренерів дуже тішить відсутність травмованих. Як ми повідомляли раніше, склад команди поповнили Марк Гуаль та Роман Вантух. Також до тренувань залучені молоді голкіпери Мирослав Зновенко, Яків Кінарейкін, захисник Богдан Чалий, хавбеки Валентин Рубчинський, Максим Соловйов, форварди Іван Демиденко, Даніель Ківінда.

Заняттю передували нетривалі збори, під час яких Ігор Йовічевіч привітав підопічних та окреслив плани на роботу. У манежі бази «Дніпро-1» тренуватиметься до п’ятниці – цей мікроцикл завершиться двосторонньою грою. А у неділю команда вирушить на перший збір до Туреччини.

Перед тим як розпочати роботу, футболісти виконали улюблену процедуру коридору. Новачки, зрозуміло, пройшли посвяту; дружніх стусанів отримали нещодавні іменинники Валерій Лучкевич та Олексій Гуцуляк, а Білла, який відзначився новою яскравою зачіскою, привітали з повноцінним контрактом.

Вже на першому ж тренуванні гравцям запропонували тактичні вправи. Після розминки їх розділили на три групи, які, почергово змінюючись, виконували ігрові завдання. Заняття тривало близько півтори години.

Завтра спортклубівці працюватимуть за схожим графіком – ранком медобстеження, ввечері тренування. А у середу буде вже два заняття.