Щоденні тренування, здавалося б, вже давно мали стати рутиною, в якій повторюється одне й те саме. Але різнобарвність характерів, зібраних у колективі, та калейдоскопічність подій взагалі у футболі кожного разу дарять щось нове, приносять свіжі теми для обговорень.

Так, вступне слово Дмитра Михайленка під сьогоднішнім заняттям, що було відкритим для журналстів, почалося з обговорення дискваліфікації Сергія Кравченка. Детальніше про це він розповів в інтерв’ю, а тренуванню передував черговий коридор.

Не зважаючи на те, що іменинників сьогодні не було, гравці все одно знайшли привід – підписання контракту Гріффіном Сабатіні. Посвяту він пройшов з посмішкою, після чого всі стали до роботи.

Інтенсивну розминку під керівництвом Євгена Баришнікова змінила тактична вправа. Як тільки Дмитро Михайленко оголосив склади команд, на які розділилися гравці, на поле щось загуркотіло – у повітря здійнявся дрон. Фільмуючи розташування та пересування футболістів, він є незамінним помічником тренерського штабу «Дніпра-1» для аналізу дій підопічних. За допомогою такого «ока з неба» можна наочно потім продемонструвати, як треба було розташовуватись та що робити у певному ігровому епізоді.

У заключній частині тренування спортклубівці пограли у футбол. Вирували емоції, спалахували суперечки, але після фінального свистка та спільної заминки команда миттєво знову стала єдиним цілим, в якого спільна найближча мета – перемога у понеділок.