Друге тренування «Дніпра-1» у п’ятницю пройшло на поле, що розташоване безпосередньо на території готелю Spice, де мешкає наша команда. Футбольну галявину тут оточують величні пальми, а зовсім поруч гудить хвилями Середземне море, над яким в небі зависнув тонкий яскравий місяць. Утім, попри такий мальовничий краєвид, гравці повністю сконцентрувалися на роботі.

Присвячена вона була тактичним ігровим вправам. Жвавий ритм заняттю задала розминка з дуже веселими вправами. Після неї футболісти виконували різні завдання, розподіляючись на групи. У різних сполученнях вони відпрацьовували усі фази атаки: початок, розвиток та завершення.

Об’єднались спортклубівці у заключній частині тренування, коли грали на майданчику, обмеженому двома третинами поля. Більшість дії відбувалася за особливими правилами та обмеженнями, а останні п’ять хвилин пройшли у вільній грі.

Після тренування команду очікувала вечеря та відновлювальні процедури, яким на зборах зазвичай приділяють багато уваги. І це недаремно, адже робота вже закипіла – завтра нашу команду очікує новий насичений тренувальний день.