Четвер виявився у Туреччині дуже сонячним. Під ледь відчутним подихом вітру футболістам «Дніпра-1» було й ранішні навантаження переносити легше. Перше тренування, як і напередодні, увібрало до себе вправи на підвищення фізичної та тактичної підготовки.

Після розминки гравці виконали декілька серій вправ на різних станціях, що мали на меті підвищити силу м’язів ніг. Воротарі потім пішли навантажуватися до Валерія Городова, а польові гравці, погравши у квадратах, розділилися на групу атаки та оборони. Перші, постійно змінюючись, працювали над завершенням, а другі під керівництвом Сергія Дірявки, як і напередодні, шліфували взаємодію у лінії.

Родзинкою ж вечірнього тренування став внутрішній турнір. Після тактичної вправи, коли відпрацьовувався вихід з оборони, гравці розділилися на три команди та зіграли між собою у три кола матчі на пів поля.

Після першого кола у лідери вирвалися «червоні», що здобули у двох матчах 4 очки. Але потім дві ключові перемоги з однаковим рахунком 1:0 здобули «зелені», обидва голи у складі яких забив Олексій Хобленко. Перед останнім колом саме вони вийшли на перше місце та, зігравши двічі внічию, зуміли його відстояти. А от “червоні” стали у підсумку третіми і були змушені відносити на місце ворота.

Першими чемпіонами зборів стали Зновенко, Гуйє, Лопирьонок, Кравченко, Ді Франко, Тейлор, Назаренко, Рубчинський, Хобленко. На церемонію фотографування вони взяли із собою ще й лікаря Андрія Мінчука, який саме цій команді напророчив перемогу ще до початку турніру.

І, як завжди, не менш цікавим, ніж власне матчі, було обговорення підсумку ігор. Максим Лопирьонок жартома зазначив, що якби підрахувати усі перемоги на подібних внутрішніх змаганнях, у нього титулів вже набралося б більше за зіркового Хаві. А Сергій Кравченко та Олександр Сваток, що грав у червоній манішці, ще довго сперечалися з приводу нібито непризначеного пенальті. Увесь зворотній шлях до готелю лунали їхні голоси, і періодично весь автобус здригався від загальнокомандного реготу – настільки вдалими та влучними були обопільні жарти.

У такому змагальному, але водночас доброму гуморі, «Дніпро-1» завершив тренувальний день. Гравці відправилися до лікарів та масажистів на відновлювальні процедури, а завтра наша команда має провести перший турецький спаринг. О 16:30 за київським часом спортклубівці зіграють проти сербського клубу ТСК з міста Бачка Топола. Ми запропонуємо пряму трансляцію цього матчу.