Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 16-го туру національної Прем’єр–ліги. Поєдинок між ПФК «Львів» та СК «Дніпро-1», який відбудеться у Львові, у суботу, 30 листопада і розпочнеться о 14 годині, в полі судитиме 39-річний арбітр зі столиці Іван Бондар, який обслуговує матчі УПЛ з 2013 року.

Він вже двічі працював на матчах за участю спортклубівців, і в обох випадках дніпряни перемагали, при цьому не пропустивши жодного м’яча. У минулому сезоні в чемпіонаті Першої ліги за його суддівством дніпряни у гостях перемогли волочиський «Агробізнес» (1:0), а вже минулого літа саме Бондар обслуговував першу в історію гру СК «Дніпро-1» на рівні УПЛ, в якій наша команда з рахунком 2:0 дома переграла донецький «Олімпік». В цих поєдинках арбітр показав чотири жовті картки спортклубівцям, і три їх суперникам.

На лінії йому допомагатимуть Станіслав Марулін з Нової Каховки і Заур Курбанов з Херсону. Четвертий арбітр – Максим Козиряцький з Запоріжжя. Спостерігач арбітражу –  Євген Геренда з Калушу.

Пресслужба СК «Дніпро-1»