Сьогодні в манежі на базі у Придніпровську двосторонню зустріч провели молодіжний (U-21) і юнацький (U-19) склади СК «Дніпро-1». Обидва тренерські штаби команд мали чудову можливість надати ігрову практику більшості виконавців. У юнаків зараз багато хлопців на оглядинах, тому Віктору Біцюрі і його помічникам треба добре вивчити можливості потенційних новачків.

Щодо команди Олександра Поклонського, то сьогодні їм ще доведеться провести спаринг з клубом Першої ліги краматорським «Авангардом» (початок о 16 годині і цю зустріч ви зможете переглянути у прямому ефірі на нашому сайті), тому проти юнаків можна було навантажити ігровою практикою тих, хто не буде брати участь у наступному матчі дня, або проведе там мінімум часу.

Зазначимо, що багато хто зі складу U-21, минулої восени виступали ще за команду 19-річних. За молодіжку з перших хвилин зіграли: Веклич, Нижник, Хижняк, Кобельчук, Файдор, Матвеєв Копил, Віговський, Тяпкін, Бутіч. Маловичко. У молодших в першому таймі вийшли: Архипчук, Гудов, Левченко, Бойко, Щуров, Матюшенко, Мисляй, Кілик, Овсянник, Свистун, а на заміну у команди U-19 виходили Кінарейкін, Плотко, Я.Кравченко, Янюк, Ратушний, Козубенко, Попов, Чалий, а також гравці на оглядинах.

Вже у першому таймі старша команда позначила свою перевагу, спрямувавши у ворота опонентів п’ять м’ячів: дубль оформив Віговський, а ще по голу провели Копил, Маловичко і Бутіч. На це юнаки в стартові 45 хвилин відповіли одним результативним ударом Овсянника за рахунку 0:2.

А от після перерви захист обох команд діяв надійніше і забитих мячів більше не було. Отже, фінальний свисток Сергія Назаренка (він був головним арбітром зустрічі) зафіксував перемогу молодіжного складу 5:1.

Пресслужба СК «Дніпро-1»