Післяматчева прескоференція головного тренера АЕКу Хосе Луіса Ольтра:

– Я дуже щасливий, що нам вдалося сьогодні втримати позитивний результат і пройти у наступний раунд, бо сьогодні і справді історичний день для усіх: і для гравців, і для персоналу, і для вболівальників, і для тренерів, і для журналістів, і для всього Кіпру. Гравці провели матч дуже добре, і я хочу їм подякувати за неймовірну гру. Нам було важко у декількох моментах. Їх було буквально два-три, але ми зуміли вийти з під пресингу і продемонструвати свою гру. Також хочу сказати, що у першу чергу ми присвячуємо наш результат вболівальникам, котрі приїхали сьогодні до Кошице.  Стосовно «Дніпра-1», то їх захист був дуже щільнім і у нас було мало моментів, після яких можна було б забити гол. Крім того, після кількох небезпечних атак нам не вистачало завершального пасу, щоб відбувся гольовий момент. У «Дніпра-1» чудові гравці, висококваліфіковані професіонали і відсутність Артема Довбика сьогодні вплинула на гру, адже він є зірковим форвардом. Бажаю цьому колективу у майбутньому успіхів. Насправді, сьогодні особливий день і для мене, і для усіх кіпріотів -ми пройшли у наступний раунд Ліги Конференцій.

– Які ваші відчуття після цього історичного досягнення, адже для вас це тільки перший сезон в єврокубках? Як будете це святкувати?

– Відверто кажучи, живу наче у мрії. Мабуть, ще не прийшло усвідомлення того, що ми зробили, але у першу чергу треба подякувати гравцям за цей неймовірний виступ. Вони виклалися на максимум, віддають усе і б’ються наче воїни.  Вони роблять дуже серйозну роботу, за що я їм вдячний. Моя ж ціль допомогти їм налаштувати свої ідеї, десь підказати. Тепер усі наші думки про наступний матч, і для мене гра з «Аполлоном» не менш важлива, ніж сьогоднішня.  Нам потрібно продовжити цей шлях і триматися позитивної хвилі.

– Чого чекаєте від завтрашнього жеребкування?

– Хотів би побачити «Вільярреал», і не просто через те, що це сильна команда, а тому що це частина моєї родини  – це іспанський клуб. Відзначу і «Вест Хем» – сильний клуб з Англії. Але скажу, що і з «Дніпром-1» було тяжко грати, адже ми знаємо, які сильні професіонали там грають, але вони зараз проходять через важку ситуацію, що коїться у їх країні. Для нас всі суперники будуть важкими, але ми будемо прагнути пройти у наступний раунд.