Завтра, у п’ятницю, 22 листопада, після двотижневої перерви, яка була пов’язана із відбірковими матчами юнацької збірної України до Євро-2020, поновиться чемпіонат країни серед клубів УПЛ U-19. У 13-му турі юніори СК «Дніпро-1» зіграють у гостях з луцькою «Волинню». Гра відбудеться на луцькому стадіоні «Підшипник» і розпочнеться о 13:30.

Основа «Волині», хоча і виступає на рівні Першої ліги, проте юніорська команда суперничає із кращими колективами країни. І робить це досить вдало. У поточному чемпіонаті U-19 «Волинь» посідає 4 місце (8 перемог, 1 нічия, 4 поразки, різниця м’ячів 26-26), маючи стільки ж очок, скільки і «Олександрія», яка замикає трійку лідерів, а відстань лучан від лідера турніру донецького «Шахтаря» складає п’ять пунктів. Лідером команди є форвард Микола Кухаревич, який входить до квартету кращих снайперів чемпіонату, забивши 10 м’ячів (усі з гри) у 13-ти матчах.

Дніпряни, нагадаємо, розташувалися на 10-му місці, а загалом, в активі підопічних Віктора Біцюри 9 очок. Відзначимо, що у завтрашньому матчі дніпрянам не допоможе Деніс-Чігозіе Езеагбанарі, який отримав дискваліфікацію через перебір жовтих карток.

Чемпіонат U-19. 13 тур.
22 листопада. 13:30. Луцьк. Стадіон «Підшипник».
«Волинь» (Луцьк) – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Софія Причина (Львівська область)
Судді на лінії: Ірина Рачинська (Чернівці), Олег Мімнонов (Тернопіль)
Четвертий арбітр: Сергій Подригуля (Луцьк)
Спостерігач арбітражу: Микола Даневич (Київ)

Пресслужба СК «Дніпро-1»