У п’ятницю, 30 серпня, юнацька команда СК «Дніпро-1» проведе матч четвертого туру чемпіонату країни в УПЛ серед 19-річних. Суперником підопічних Віктора Біцюри стануть львівські «Карпати». Поєдинок відбудеться у Рава-Руській на стадіоні «Локомотив». Початок гри о 13 годині.

Львівська школа футболу є однією з найпотужніших в Україні. Тому не дивно, що юнацькі команди «Карпат» традиційно одні з провідних на всеукраїнських змаганнях. За чотири минулі чемпіонати УПЛ U-19 львів’яни спочатку двічі займали 7 місце, а два останні сезони володіли бронзовими медалями, пропускаючи вперед тільки «Динамо» і «Шахтар». Якщо взяти минулий чемпіонат, то в доробку команди 14 перемог, 5 нічиїх, 7 поразок, за загальної різниці м’ячів 39-15.

А ось поточний сезон «Карпати» розпочали невдало, зазнавши дві поразки у двох матчах з однаковим рахунком 1:2 – дома від «Олександрії» та у гостях від «Шахтаря». Зараз команда розташувалася на 10-й сходинці турнірної таблиці. Дніпряни, нагадаємо, після двох нічиїх на старті з «Ворсклою» (2:2) і «Олександрією» (0:0) поступилися гірникам (0:2) і тепер займають в першості сьоме місце.

Відзначимо, що у левів одразу два гравці не зможуть допомогти своїй команді в матчі проти дніпрян через дискваліфікацію – це Максим Гірний і Олексій Сич. Також у складах команд не буде гравців, які зараз виступають за юнацьку збірну України U-17 на турнірі пам’яті Віктора Баннікова: Максима Хланя у «Карпат» та Микити Кононова і Сергія Лебедєва у дніпрян.

Чемпіонат U-19. 4 тур.
30 серпня. 13.00. Рава-Руська. Стадіон «Локомотив».
«Карпати» (Львів) – СК «Дніпро-1»
Головний суддя: Микола Байдюк (Чернівці)
Суддя на лінії: Назарій Цмоканич (Львів), Анастасія Волощук (Чернівці)
Четвертий арбітр: Олександр Кальонов (Львів)
Спостерігач арбітражу: Андрій Валенко (Львів)

Пресслужба СК «Дніпро-1»