«Львів» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 10-й тур. Львів. «Скіф». 1 жовтня. 12:00

Арбітр: Микола Байдюк (Чернівці). Асистенти арбітра: Анастасія Волощук (Чернівці), Ірина Чайка (Львівська область). Четвертий арбітр: Василь Файда (Львів).

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці)

Після драматичної домашньої поразки від «Зорі» юнаки «Дніпра-1» завітають у гості до «Львова». Звісно, наша команда зіграє без основного голкіпера Яківа Кінарейкіна, що був вилучений тиждень тому.

Львів’яни мають такі ж самі показники, як і спортклубівці, окрім забитих та пропущених голів. «Леви» відносно небагато пропускають (14 голів у 8 матчах), але забивають ще менше (лише 6 м’ячів, що є одним з найгірших показників у лізі). Свої перемоги команда здобула над «Маріуполем», «Інгульцем» та «Минаєм» (в останньому турі).

До речі, господарі також мають втрати через дискваліфікації. Через перебір жовтих карток не зіграє хавбек Сергій Давидов; триває відсторонення й форварда Вадима Кукурузи.

На відміну від матчу основних складів, юнакам ніщо і ніхто не заважає зіграти у Львові. Наша команда вже прибула до столиці Галичини, і сьогодні вдень проведе тренування. А матч відбудеться 1 жовтня о 12 годині на стадіоні «Скіф». Наш сайт планує провести пряму трансляцію.