У п’ятницю, 1 листопада, юніорська команда СК «Дніпро-1» проведе матч 11-го туру чемпіонату країни серед клубів УПЛ, складених з футболістів не старше 19 років. Підопічні Віктора Біцюри у гостях зустрінуться з ПФК «Львів». Матч відбудеться на львівському стадіоні «Сокіл» і розпочнеться о 12 годині.
ПФК «Львів» другий сезон виступає на рівні клубів УПЛ, і у минулому чемпіонаті юніорська команда посіла у першості U-19 10 місце з 14 команд (9 перемог, 4 нічиї, 13 поразок, різниця м’ячів 30-50). У поточному чемпіонаті «Львів» і «Дніпро-1» розташувалися на сусідніх рядках у турнірній таблиці – леви посідають сьоме місце, а спортклубівці – восьме, при цьому відстань між командами сягає чотирьох очок, а ще і у львів’ян одна гра в запасі. При цьому в останніх чотирьох матчах «Львів» набрав тільки одне очко, у той час, як дніпряни навпаки, в трьох минулих іграх набрали одразу сім пунктів.
Відзначимо, що у складі господарів в матчі не візьме участь Степан Григоращук, який пропускатиме поєдинок через дискваліфікацію.

Чемпіонат U-19. 11 тур.
1 листопада. 12.00. Львів. Стадіон «Сокіл».
ПФК «Львів» – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Сергій Дубиківський (Київська область)
Судді на лінії: Марина Матковська (Хмельницький), Ірина Рачинська (Чернівці).
Четвертий арбітр: Василь Файда (Львів)
Спостерігач арбітражу: Едуард Валенко (Львів)

Пресслужба СК «Дніпро-1»