У п’ятницю, 11 вересня, молодіжні команди «Дніпра-1» після піврічної паузи проведуть офіційні матчі. Нагадаємо, у березні минулі чемпіонати U-19 та U-21 були достроково завершені через епідемію коронавірусу, а стартовий тур нового сезону молоді спортклубівці пропустили через перенос ігор на прохання «Інгульця».

Першими на поле тренувальної бази у Придніпровську вийдуть підлеглі Віктора Біцюри. Чемпіонат 2020/21 є для них другим на вищому рівні. У минулому сезоні «Дніпро-1» – чи на наймолодша команда ліги – після 16 турів йшов передостаннім. За час, що минув, склад ще більше омолодився: тепер його основну частину складають вихованці академії 2003-2004 років. Деякі з них завтра дебютують на офіційному рівні.

У «Олімпіка» перерва у виступах була ще тривалішою через дискваліфікацію молодіжних складів – минулий сезон команда пропустила. Цей чемпіонат 19-річні «олімпійці» розпочали з поразки від київського «Динамо» з рахунком 3:4. При цьому вони у другому таймі вели в рахунку 2:1. Цікаво, що за склад U-19 «Олімпіка» грала значна частина футболістів, що напередодні виходили на поле за молодіжку.

Чемпіонат U-19. 2 тур.
11 вересня. 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» — «Олімпік»
АрбітрВіктор Бондаренко (Маріуполь)
Асистенти арбітраВіталій Петров (Кременчук), Сергій Гуляєв (Чорноморськ)
Четвертий арбітр: Дмитро Євтухов (Кам`янське)
Спостерігач арбітражу: Юрій Ісаєв (Запоріжжя)

Пресслужба СК «Дніпро-1»