У п’ятницю, 6 вересня, юнацька команда СК «Дніпро-1» проведе перенесений матч 15-го туру чемпіонату країни в УПЛ серед 19-річних. Суперником підопічних Віктора Біцюри стане ФК «Олексаандрія». Поєдинок відбудеться у Новомосковську на стадіоні «Металург». Початок гри о 17 годині.
За календарем матчі 15-го туру серед 19-річних повинні відбутися 6 грудня, але дніпряни і олександрійці домовилися про перенесення поєдинку на більш ранній термін, щоб мати змогу раніше піти у відпустку та не грати матч на початку зими.
ФК «Олександрія» виступає на рівні УПЛ чемпіонату країни серед 19-річних вже п’ятий сезон поспіль. Кращим досягненням команди є друге місце у чемпіонаті в сезоні 2016/17, коли команда з Кіровоградщини на одне очко випередила донецький «Шахтар», поступившись тільки київському «Динамо». У минулому сезоні олександрійці посіли в чемпіонаті U-19 9 місце (10 перемог, 6 нічиїх, 10 поразок, різниця м’ячів 42-30). У поточному чемпіонаті «Олександрія» входить до лідируючої групи, здобувши 10 очок у стартових чотирьох матчах (м’ячі 8-2) і посідаючи четверте місце.
Дніпряни поки що розташувалися на восьмій сходинці турнірної таблиці. Наша команда набрала 2 очки у чотирьох матчах і у порівнянні з олександрійцями має діаметрально протилежну різницю забитих і пропущених м’ячів – 2-8. Відзначимо, що у другому турі чемпіонату команди вже зустрілися на полі ФК «Олександрія» (в Головківці)? і той поєдинок закінчився унічию 0:0. Ця гра й досі залишається для олександрійців єдиною, в якій жовто-зелені втратили очки.
Також додамо, що у завтрашньому матчі через дискваліфікацію не візьме участь форвард дніпрян Богдан Гора.

Чемпіонат U-19. 15 тур.
6 вересня. 17.00. Новомосковськ. Стадіон «Металург».
СК «Дніпро-1» – ФК «Олександрія»
Головний суддя: Дмитро Ільченко (Бердянськ)
Суддя на лінії: Артем Куценко (Одеса), Дмитро Каморніков (Донецька область)
Четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Олексій Гордієнко (Дніпро)

Пресслужба СК «Дніпро-1»