У п’ятницю, 18 жовтня, юніорський склад СК «Дніпро-1» проведе матч 9 туру чемпіонату країни U-19 серед команд Прем’єр-ліги. У гостях підопічні Віктора Біцюри зустрінуться із футбольним клубом «Маріуполь». Матч відбудеться на полі спорткомплексу «Іллічівець» і розпочнеться о 15 годині.
Календар сезону в ці дні подарував дніпрянам потрійний візит до Маріуполя: у п’ятницю грають команди в першості U-19, у суботу зійдуться молодіжки в чемпіонаті U-21, а у неділю зустрінуться основні команди в УПЛ.
І дніпряни і маріупольці не дуже вдало виступають у поточному розіграші чемпіонату U-19. Спортклубівці посідають 8 місце, маючи в своєму активі 5 очок після восьми проведених матчів (різниця м’ячів 7-21), при цьому першу перемогу наша команда одержала тільки у минулому турі над відвертим аутсайдером чернігівською «Десною», а маріупольці поки що не взагалі не знають радощі перемоги, набравши два очки у восьми матчах (нічиї з «Колосом» -3:3 і «Ворсклою» -1:1) за загальної різниці м’ячів 8-24, і посідаючи одинадцяте місце у турнірній таблиці.
При цьому відзначимо, що у минулому сезоні маріупольці посіли досить високе п’яте місце у чемпіонаті U-19 (12 перемог, 6 нічиїх, 8 поразок, різниця м’ячів 40-32), відставши від бронзового призера («Карпати») на п’ять очок, а ще роком раніше вони були сьомими в чемпіонаті УПЛ серед юніорів.

Чемпіонат U-19. 9 тур.
18 жовтня. 15:00. Маріуполь. Спорткомплекс «Іллічівець».
ФК «Маріуполь» – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Дмитро Ільченко (Бердянськ)
Судді на лінії: Максим Васильченко (Слов’янськ), Дмитро Каморніков (Донецька область)
Четвертий арбітр: Віктор Бондаренко (Маріуполь)
Спостерігач арбітражу: Олександр Іванов (Слов’янськ)

Пресслужба СК «Дніпро-1»