У п’ятницю, 16 серпня, юнацька команда СК «Дніпро-1» проведе матч другого туру чемпіонату країни в УПЛ серед 19-річних. Суперником підопічних Віктора Біцюри стане футбольний клуб «Олександрія». Поєдинок відбудеться у Головківці Кіровоградської області на КСК «ГОЛовківський». Початок гри о 12 годині.

ФК «Олександрія» виступає на рівні УПЛ чемпіонату країни серед 19-річних вже п’ятий сезон поспіль. Кращим досягненням команди є друге місце у чемпіонаті в сезоні 2016/17, коли команда з Кіровоградщини на одне очко випередила донецький «Шахтар», поступившись тільки київському «Динамо».  У минулому сезоні олександрійці посіли в чемпіонаті U-19 9 місце (10 перемог, 6 нічиїх, 10 поразок, різниця м’ячів 42-30). В стартовому турі поточного чемпіонату «Олександрія» у гостях переграла львівські «Карпати» з рахунком 2:1 і зараз ділить третє місце разом з луцької «Волинню».

Дніпряни у стартовому турі чемпіонату на власному полі розійшлися бойовою нічиєї з полтавської Ворсклою» 2:2 (наша команда двічі відігравалася протягом гри) і зараз ділить з полтавчанами сьому та восьму сходинки турнірної таблиці.

Чемпіонат U-19. 2 тур.

16 серпня. 12.00. Головківка. КСК «ГОЛовківський».

ФК «Олександрія» СК «Дніпро-1»
Головний суддя:
Микита Кофанов (Харків)

Суддя на лінії: Євген Слюсар (Київ), Артем Переверзев (Кропивницький)

Четвертий арбітр: Денис Федан (Олександрія)

Спостерігач арбітражу: Павло Брюхов (Кременчук)

Пресслужба СК «Дніпро-1»