У п’ятницю, 16 серпня, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе матч четвертого туру чемпіонату країни. Суперником підопічних Олександра Поклонського стане полтавська «Ворскла». Поєдинок відбудеться у Полтаві на стадіоні «Лтава». Початок гри о 16 годині.

У минулому сезоні полтавчани посіли в чемпіонаті U-21 п`яте місце (13 перемог, 3 нічиї, 16 поразок, м`ячі 53-45). Поточний чемпіонат «Ворскла» розпочала дуже вдало. Зараз полтавчани займають другу сходинку в турнірній таблиці, набравши 7 очок у трьох матчах. У цих поєдинках «Ворскла» переграла «Зорю» 1:0, розгромила «Львів» – 6:0 і розійшлася миром із «Десною» 1:1. Саме у складі полтавчан виступає кращий бомбардир чемпіонату, де речі, вихованець дніпровського футболу (Академія і ДВУФК) – Артем Білий, який забив 4 м’ячі у матчі з львів’янами.

Дніпряни після вдалого старту у Запоріжжі, де наша команда переграла луганську «Зорю» 2:1, поступилася у Новомосковську 0:3 «Десні», але, не зважаючи на негативну різницю м’ячів, спортклубівці займають 5 місце за рахунку успіху в очному двобої проти луганчан.

Чемпіонат U-21. 4 тур.

16 серпня. 16.00. Полтава. Стадіон «Лтава».

«Ворскла» (Полтава) СК «Дніпро-1»
Головний суддя:
Володимир Новохатній (Київ)

Суддя на лінії: Олександр Дашко (Вишгород), Максим Чос (Київ)

Четвертий арбітр: Денис Сердюк (Полтава)

Спостерігач арбітражу: Євген Абросимов (Одеса)

Пресслужба СК «Дніпро-1»