Олександр Поклонський, головний тренер СК «Дніпро-1» U-21.

– Сьогоднішній матч вийшов ще більш емоційним, ніж тиждень тому. Можна похвалити команду, що зуміли перевернути гру з 1:3, або все ж таки є розчарування, що не втримали перемогу?

– Я сказав хлопцям після гри, що вийшов дуже цікавий футбол: перемогти могла будь-яка команда, і ми могли виграти за рахунку 4:3. Проте, це і є футбол, який усі люблять за його непередбачуваність.

– Сьогодні розпочався другий етап. Як ви налаштовуєтесь на цей турнірний раунд?

– Я і раніше казав, і зараз повторюся, що у нас є завдання перемагати у кожній грі. Але вигравати, не просто відбиваючись весь матч, а показувати якісний футбол і перемагати. Помітно зараз, що у них вже з’являється характер, і такі матчі є для хлопців дуже корисними.

Іван Литвиненко, капітан СК «Дніпро-1» U-21:

– Сьогодні головний тренер після гри похвалив команду. Таке нечасто буває. Яке відчуття після матчу у самих гравців?

– Так, він нас похвалив, але не скажу, що це зараз відбувається зрідка, адже останнім часом ми непогано граємо. Я вважаю, що ми показали хороший характер, адже могли і програти 1:3, і виграти 4:3, але гра закінчилася 4:4. І хоча глядачів сьогодні не було, але гадаю, що тим, хто дивився трансляцію, ця цікава гра сподобалася. Було багато емоцій на матчі, яких давно вже не було, і з такою нічиєю приємно залишати поле.

– Ви емоційно тільки-но поспілкувалися зі Сніжком. Що сказав представник головної команди?

– Так, пожартували. У нас на поле була легка заруба з одним хлопцем. Коли вони повели 3:1, він мені щось сказав, а коли ми вийшли вперед 4:3, вже я сказав: “Ну що ж ти?!” І Сашко запитав, кому я це сказав: сам собі або всевишньому (посміхається). Тож, посміялися трохи з ним. Ми давно товаришуємо. Він теж похвалив, як досвідчений гравець сказав, що і як.

– На полі відчувалося, що тиждень тому команди зустрічалися, і якась принциповість була з обох боків?

– Не сказав би, що це відчувалося, адже і у них зміна складу відбулася, і атмосфера була інша: ліхтарі, темрява, природний газон, до якого треба було звикнути. Тому ми концентрувалися на власній грі, а не на те, з ким граємо. Тим більше, що незрозуміло, чи продовжиться далі чемпіонат, чи ні. Це був наш шанс піти з останнього місця. Не вийшло, але вважаю, що до нашої скарбнички цей матч точно піде, адже ми продемонстрували характер, і за характером була гідна гра.

Пресслужба СК «Дніпро-1»