У п’ятницю, 6 грудня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть матч 17-го туру у першості країни U-21, в якому у гостях зустрінуться із ковалівським «Колосом». Поєдинок пройде у Білій Церкві на стадіоні «Зміна» і розпочнеться о 13 годині. На нашому сайті запланована традиційна пряма трансляція матчу.
Обидві команди є дебютантами УПЛ, і відповідно вперше грають у чемпіонаті серед молодіжних команд. Обидві зараз замикають турнірну таблицю, при цьому ковалівці випереджають дніпрян на чотири очки. Гра першого кола між командами у Придніпровську закінчилася бойовою нічию 1:1 – на гол Олександра Бєляєва на 90-й хвилині гру гості відповіли результативним ударом Рустама Ахмедзаде на третій компенсованій арбітром хвилині.
До речі, кращим снайпером всього чемпіонату U-21 є Станіслав Сорокін з «Колосу», на рахунку якого 9 забитих м’ячів (два з пенальті) у 14-ти матчах. В десятку кращих бомбардирів першості входить і спортклубівець Араміс Кузін, який забив 6 м’ячів (один з пенальті) також у 14-ти матчах.
Через дискваліфікації у грі не візьмуть участь дніпряни Станіслав Бацман і Максим Соловйов, а у складі ковалівців гру пропустить Дмитро Рожко.

Чемпіонат U-21. 17 тур.
6 грудня. 13.00. Біла Церква. Стадіон «Зміна».
«Колос» (Ковалівка) – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Юрій Іванов (Маріуполь)
Судді на лінії: Валентин Куцев (Київ), Віктор Матяш (Донецька область)
Четвертий арбітр: Олександр Солов`ян (Київ)
Спостерігач арбітражу: Леонід Ярмолинський (Київ)

Пресслужба СК «Дніпро-1»