Завтра, у п’ятницю, 22 листопада молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе матч 15-го туру чемпіонату U-21 серед клубів УПЛ. Суперником підопічних Олександра Поклонського стане полтавська «Ворскла». Зустріч відбудеться на клубній базі у Придніпровську і розпочнеться о 13 годині. На нашому сайті запланована пряма трансляція гри.
Молодіжний склад полтавської «Ворскли» є одним з лідерів першості U-21 і на цей час складає гідну конкуренцію двом традиційно головним претендентам на чемпіонство – київському «Динамо» і донецькому «Шахтарю». І хоча полтавчани зараз посідають третю сходинку у турнірній таблиці (10 перемог, 1 нічия, 2 поразки, різниця м’ячів 29-13), але мають однакову кількість очок із динамівцями, і тільки на один бал відстають від лідера турніру – «Шахтаря». Відзначимо, що кращим снайпером команди є півзахисник Артем Білий (5 забитих м’ячів у 7 матчах) – вихованець дніпровського футболу, який перейшов у «Ворсклу» з магдалинівського «ВПК-Агро».
Матч першого кола у Полтаві між молодіжними складами «Ворскли» і «Дніпра-1» закінчився мінімальною перемогою господарів 1:0 (єдиний гол на 16-й хвилині забив Денис Галата), при цьому спортклубівці з 12-ї хвилини грали у меншості після вилучення за два попередження Владислава Шинкаренка.
У завтрашньому матчі дніпрянам не допоможе капітан молодіжного складу, центральний захисник Кирило Зайков, який у минулому турі отримав четверте попередження в чемпіонаті.

Чемпіонат U-21. 15 тур.
22 листопада. 13.00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» – «Ворскла» (Полтава)
Головний суддя: Олександр Омельченко (Слов’янськ)
Судді на лінії: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Павлоград)
Четвертий арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Слов’янськ)

Пресслужба СК «Дніпро-1»