У неділю, 25 серпня, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе матч п’ятого туру чемпіонату країни в УПЛ серед команд U-21. Суперником підопічних Олександра Поклонського стане ПФК «Львів». Поєдинок відбудеться на клубній базі у Придніпровську і розпочнеться о 15 годині. На нашому сайті запланована пряма трансляція матчу.

ПФК «Львів» другий сезон поспіль виступає на рівні УПЛ, відповідно молодіжна команда львів’ян у минулому сезоні дебютувала у чемпіонаті U-21. Сезон для команди вийшов невдалим, адже дебютанти на обох етапах посідали передостаннє 11 місце залишивши позаду тільки донецький «Олімпік», який взагалі було знято зі змагань. Загалом у левів за підсумками сезону було 7 перемог (дві з них технічні над «Олімпіком»), 3 нічиї і 22 поразки, за різниці м’ячів 35-80.

За підсумками стартових чотирьох турів чемпіонату львів’янин також знаходяться у нижній частині турнірної таблиці, здобувши одну перемогу над «Десною» -3:2, і у трьох матчах зазнавши поразок – від «Динамо» (2:3), «Ворскли» (0:6) і «Шахтаря» (1:2). Дніпряни також поки що мають в своєму активі три очки, але після трьох матчів – вигравши у «Зорі» (2:1), спортклубівці зазнали двох поразок від «Десни» (0:3) і «Ворскли» (0:1) і входять до групи команд, які з однакової кількістю балів розташувалися з шостого місця по десяте.

Чемпіонат U-21. 5 тур.
24 серпня. 15.00. Дніпро. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» — ПФК «Львів»
Головний суддя: Костянтин Труханов (Харків)
Судді на лінії: Олександр Войтюк (Запоріжжя), Олександр Холодинський (Лозова)
Четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Володимир П’яних (Донецьк)

Пресслужба СК «Дніпро-1»