У п’ятницю, 13 вересня, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе матч чергового туру чемпіонату країни серед команд U-21. Суперником підопічних Олександра Поклонського стане футбольний клуб «Олександрія». Гра пройде в Олександрії на стадіоні «Олімп» і розпочнеться о 16 годині. На нашому сайті запланована пряма трансляція матчу.

Молодіжний склад «Олександрії» є одним з провідних колективів країни в першості U-21. У чемпіонаті 2017/18 років «Олександрія» U-21 стала бронзовим призером, а у минулому сезоні команда протягом тривалого часу складала конкуренцію київському «Динамо» і у підсумку посіла друге місце, відставши від чемпіона на 10 очок, але випередивши найближчого переслідувача донецький «Шахтар» одразу на 13 пунктів (загалом 21 перемога, 6 нічиїх, 5 поразок, різниця м`ячів 55-25).

У поточному чемпіонаті олександрійці посідають третє місце, маючі в активі 9 очок після п’яти матчів (три перемоги і дві поразки) за загальної різниці м’ячів 11-4. Дніпряни, нагадаємо, займають восьму сходинку, набравши 5 очок (одна перемога, дві нічиї та дві поразки), різниця м’ячів 3-6.

Чемпіонат U-21. 7 тур.
13 вересня. 16.00. Олександрія. Стадіон «Олімп».
ФК «Олександрія» – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Судді на лінії: Андрій Скрипка (Кропивницький), Володимир Думенко (Харків)
Четвертий арбітр: Денис Федан (Олександрія)
Спостерігач арбітражу: Геннадій Коваленко (Київ)

Пресслужба СК «Дніпро-1»