Дні, що були втягуючими у підготовку до сезону, «Дніпро-1» завершив двосторонньою грою. Гравців, що брали участь в тренувальному процесі цього тижня, розділили на команди у червоних та блакитних манішках. Перший тайм тривав рівно півгодини, а другий дещо менше – до сигналу головного тренера Ігоря Йовічевіча, який у режимі онлайн отримував від помічників інформацію про стан гравців та подолану ними відстань.

У першому таймі зі створених моментів можна виокремити шанс Лучкевича, який пробив повз ворота, замикаючи простріл на дальній стійці. А ось друга частина гри була багатшою на події біля воріт обох команд.

Почалося все одразу з голу блакитних. На 32-й хвилині Ярмолюк, отримавши м’яч ліворуч перед штрафним майданчиком, пішов у бік від суперника та щільно пробив у дальній кут. Червоні відігралися за 5 хвилин. Ховайко, який за хвилину до цього не замкнув небезпечний простріл, обігрався з партнером, перебуваючи зліва у штрафному, і чітко поцілив у дальній кут.

Шансів, аби перемогти, було вдосталь у обох команд. Логінов пробив вище воріт після кутового – у відповідь Гора не зумів переграти з близької відстані Кінарейкіна. Потім над поперечиною зі штрафного вистрілив Рубчинський, а останній шанс виграти блакитні втратили через неймовірні два поспіль сейви Кінарейкіна.

Завтра нашу команда очікує заслужений вихідний, після чого розпочнеться тижневий цикл дво- та одноразових тренувань, який завершиться контрольним матчем з полтавською «Ворсклою».