Майже на чотири доби розтягнувся вік-енд для футболістів СК “Дніпро-1”, що орендовані закордонним клубам. Наяскравішим моментом став гол Марка Гуаля, який приніс Ягеллонії виїзну нічию 2:2 з Радомяком. Польські коментатори влучно охрестили його постріл “петардою” – взяття воріт після потужного удару зафіксували лише за допомоги системи ВАР. Приємно, що Гуаль знову вийшов на матч з пов’язкою у вигляді прапору України!

У нових командах дебютували Феліпе Пірес, Невен Джурасек та Габріел Бузанелло. Пірес вийшов на заміну на останні 10 хвилин у переможному матчі Ден Гага (2:1) з Гелмондом; Джурасек відіграв останні 20 хвилин матчу Олімпії проти Марібора (0:1); Бузанелло провів весь матч Жувентуде (2:2) з Брагантино.

Валентин Кожокару та Нельсон Монте залишились у запасі Феєнорда та Алмерії у переможних зустрічах з Гераклесом (4:1) та Понферрадіною (3:0) відповідно. Франсіско Ді Франко був орендований Атлетико Тукуман буквально в день матчу проти Гімнасії Ла Плата (1:2) і до заявки не потрапив.