Мабуть, є щось символічне у тому, що одним з героїв матчу у Чернігові, в якому дніпряни зуміли перервати серію невдач у грі проти одного з лідерів чемпіонату, став вихованець чернігівської школи «Юність» – Владислав Шаповал. У рідному місті за свого сина і дніпровську команду вболівав і батько Владислава – Федір, з яким ми і поспілкувалися після матчу.  

Федір Шаповал (батько Владислава Шаповала):

– Ми з вами сьогодні зустрілися у готелі перед грою, і розмовляли про те, що саме може вивести команду з цієї чорної смуги, в яку вона потрапила. Безпосередню участь у тому, що дніпрянам вдалося перервати серію поразок взяв і ваш син. Вірили, що він зіграє так вдало у рідному для себе місті?

– Сумнівів у синові в мене не було, і за команду я теж переживав. І, дякуючи Богу, перелом цей трапився, і «Дніпро-1» сьогодні зіграв унічию. Це, я вважаю, просто чудово, тим більш, у гостьовому матчі. На мій погляд, команда сьогодні гідно відіграла і показала хороший результат.

– Наскільки, на ваш погляд, ця нічия допоможе хлопцям повірити у власні сили?      

– Гадаю, що це був зламний момент, і тепер команда повинна заграти. Дніпряни гідні того, щоб добре виступати на вищому рівні. Так, до цього були поразки, і це було образливо, але тепер вже все буде добре.

– З Владом вже розмовляли після гри?

– Ні, поки що не розмовляли. Похвалю, звичайно, і скажу, що молодець!

Післяматчевий коментар самого Владислава Шаповала був достатньо коротким:

– Владе, вітаємо тебе з голом. Які відчуття після матчу?

– Дякую за привітання. Відчуття, звичайно, дуже приємні, особливо у себе в рідному місті. Тим більш, що прийшло сьогодні багато вболівальників, за що я їм дуже дякую. Результат, вважаю, закономірний, адже обидві команди сьогодні награли на очки.

Пресслужба СК «Дніпро-1»