23 березня в молодіжної збірної України розпочнеться збір, під час якого вона зіграє два поєдинки відбірного турніру Євро-2021 (U-21) — виїзний проти Мальти (27 березня, Гоцо) та домашній проти Північної Ірландії (31 березня, Львів).

Для підготовки до цих ігор головний тренер синьо-жовтих Руслан Ротань запросив 23-х футболістів, і серед них одразу чотири представника СК «Дніпро-1» – це півзахисники Сергій Булеца, Олександр Назаренко і Арсеній Батагов, а також форвард Владислав Супряга. Відзначимо, що 18-річний Батагов вперше викликається до молодіжної збірної України, а водночас Супряга включений до резервного списку національної збірної України, що гратиме товариські матчі проти Франції та Польщі.

Крім того, запрошення до юнацьких збірних отримали ще декілька футболістів нашого клубу. До команди U-16 на товариські матчі з Чехією вирушить Єгор Ярмолюк.

Микита Кононов, Сергій Лебедєв та Іван Матюшенко отримали запрошення до збірної України U-17, яка візьме участь в еліт-раунді Євро у Туреччині.

Пресслужба СК «Дніпро-1»