«Маріуполь» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 18-й тур. Маріуполь. СК «Іллічівець». 9 грудня. 12:00

Арбітр: Микола Шевель (Київська область). Асистенти арбітра: Вячеслав Гуляєв (Маріуполь), Артем Голік (Київ). Четвертий арбітр: Олександр Ченгар (Маріуполь)

Спостерігач арбітражу: Костянтин Труханов (Харків)

На заключний матч 2021 року юнаки «Дніпра-1» вирушають до Маріуполя без двох важливих виконавців: через перебір жовтих карток дискваліфікацію отримали захисник Микита Кононов та хавбек Іван Матюшенко. У господарів дисциплінарна втрата одна – півзахисник Іван Кошкош, якого було вилучено у попередньому турі.

Якщо «Дніпро-1» не програє вже 5 матчів поспіль, то азовці, навпаки, підходять до зустрічі на тлі триматчевої серії поразок. Причому «Маріуполь» поступився не лише міцній «Ворсклі», а й «Львову» та «Десні», що перебувають нижче у таблиці.

Щодо турнірного становища, спортклубівців та маріупольців розділяють три очки та три сходинки. Цікаво, що наш суперник – одна з двох команд, які досі не грали внічию.

У матчі першого кола «Дніпро-1» вдома здобув перемогу 4:1. А в минулих чемпіонатах 19-річних фіксувалося усе різноманіття результатів: нічия 1:1, домашній виграш нашої команди 3:2 та виїзна поразка 0:1.

Чергова зустріч юнаків «Дніпра-1» та «Маріуполя» відбудеться у найближчий четвер, 9 грудня. Наш сайт планує її пряму трансляцію. Початок об 11:50.