СК «Дніпро-1» – «Олександрія»

Чемпіонат юнацьких команд. 15-й тур. ПридніпровськНТБ «Дніпро». 19 листопада. 13:00

Арбітр: Дмитро ільченко (Бердянськ). Асистенти арбітра: Дмитро Башкіров (Донецька область), Костянтин Ожійов (Суми). Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам’янське)

Спостерігач арбітражу: Олег Зубарєв (Слов’янськ)

Юнацька команда СК «Дніпро-1» поновлює чемпіонат та водночас завершує його перше коло цікавим матчем з «Олександрією». Резервісти цього клубу традиційно останніми роками входять до числа провідних в країні, але водночас з цим не можна не відзначити віковий фактор – за цим показником олександрійці також традиційно серед лідерів.

Обидва суперники до гри підходять на тлі невдалих останніх результатів. Наша команда після поразки від «Динамо» була дуже розчарована нічиїми з «Минаєм» та «Інгульцем», а «Олександрія», програвши ключові зустрічі з «Металістом 1925» й «Рухом», трохи відстала від групи лідерів. Зараз «Дніпро-1» та «Олександрію» у таблиці розділяють 3 сходинки та 7 очок.

Об’єднують опонентів і втрати. Через дискваліфікацію вони змушені будуть обійтися без захисників Микити Кононова та Валерія Самара.

Згадуючи минулі зустрічі суперників, відзначимо цікавий факт: вдома наша команда програла обидва матчі (0:3 та 0:1), а от на виїзді здобувала нічиї (2:2 та 0:0).

Матч юнацького чемпіонату «Дніпро-1» – «Олександрія» розпочнеться 19 листопада о 13 годині. Його пряма трансляція планується на нашому сайті.