Чемпіонат юнацьких команд. 11-й тур.
Придніпровськ. НТБ «Дніпро». 15 жовтня. 12:00
СК «Дніпро-1» — «Колос» (Ковалівка) 2:1 (0:1) 
Арбітр: Андрій Мосейчук (Бердянськ).
Асистенти арбітра: Гусейн Мустафаєв, Олександр Брикун (обидва — Харків).
Четвертий арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Геннадій Коваленко (Київ)
«Дніпро-1»: Кінарейкін, Кононов, Попов, Березанський, Чалий (Ніколишин,68), Лебедєв (кап), І.Матюшенко, Мельниченко (Бешляга,75), Демиденко, Свистун (Ківінда,46), Я.Краченко (Колодежний,85).
Запасні: Паршиков, Юркевич, Щуров, Єршов, Руденко.
Головний тренер: Геннадій Щекотилін
«Колос»: Друі, Літвінов (кап), Канаєв, Гарькавенко, Биков, Криворучко, Обушний (Мамедов,66), Сенько, Іродовський (Циганков,84), Данилюк, Осадець.
Запасні: Пахолюк, Ухань, Корнійчук, Ставничий.
Головний тренер: Олександр Поздєєв
Голи: Сенько (10), Лебедєв (55), Кононов (89).
Попередження: І.Матюшенко (35), Чалий (37), Канаєв (54).

На матч проти сусідів по турнірній таблиці тренерський штаб дніпрян дався до певних змін у стартовому складі команди, в порівнянні з переможною грою у Львові.  Після дискваліфікації повернувся до основи на останню межу Кінарейкін, а у центрі захисту дебютував Березанський. А от кого не було на полі з перших хвилин, так це кращого снайперу команди Ківінда (він залишився в запасі), місце якого на вістрі атаки зайняв Демиденко.

Гру активніше розпочали гості, які провели кілька досить гострих атак і третя з них завершилася результативно – спочатку був трохи неточний удар у дальній кут, потім небезпечний простріл, який ніхто не замкнув, ну а на 10-й хвилині Сеньку вдався дуже красивий удар у дев’ятку з лінії карного  майданчику.

Ближче до середини першого тайму дніпряни стали більше тримати м’яч, і до штрафного майданчику суперника їм вдавалися непогані комбінації, але за всі стартові 45 хвилин гри можна згадати тільки один небезпечний момент біля воріт ковалівців, коли захисники «Колосу» спочатку двічі блокували удари Кравченка, а потім Друі в красивому стрибку в ближньому куті відбив удар Свистуна.

Гості ж до перерви мали ще два перспективних моменти на 36-й хвилині Іродовський пробив у стінку дуже небезпечний штрафний, а буквально перед відпочинком Сенько з близької відстані не влучив у ворота.

А от початок другого тайму вже був за дніпрянами і цілком закономірно господарі відновили рівновагу – Лебедєв відмінним ударом у нижній кут змусив капітулювати Друі. Далі пішла обопільно гостра граю Спортклубівці більше атакували флангами із подальшими небезпечними прострілами. Гості ж частіше виконували кутові і били по воротах, але Кінарейкін впевнено грав на лінії.

В заключні 15 хвилин зустрічі дніпряни збільшили тиск, і дебютант команд Березанський цілком міг забивати, але після його удару головою з близької відстані відмінно зіграв Друі. Потім був ще момент у Кононова, але і з його гарматним ударом з гострого кута впорався воротар. Але саме Кононов і приніс перемогу дніпрянам, просто таки блискучим ударом у дальню дев’ятку на 89-й хвилині зустрічі! Далі господарі впевнено контролювали події на полі і довели справу до важливої і непростої перемоги!