Чемпіонат юнацьких команд. 3-й тур.
Придніпровськ. НТБ «Дніпро». 6 серпня. 11:00
Арбітр: Артем Гординський (Вінниця).
Асистенти арбітра: Олександра Даніленко (Одеса), Юрій Гординський (Вінниця).
Четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро).
Спостерігач арбітражу: Василь Мельничук (Сімферополь)
«Дніпро-1» – «Маріуполь» 4:1 (3:0) 
«Дніпро-1»: 12. Кінарейкін, 2. Кононов, 14. Попов, 20. В.Матюшенко, 26. Чалий (21. Щуров, 76), 8. Лебедєв (кап) (10. І. Матюшенко, 77), 19. Мельниченко, 22. Єршов (17. Тимошенко,57), 7. Свистун (18. Приступа, 57), 16. Руденко (15. Колодежний, 46), 25. Ківінда. Запасні: 1. Олійник, 5. Козубенко, 6. Бешляга. Головний тренер: Геннадій Щекотилін
«Маріуполь»: 1. Жук, 21. Царюк (кап), 2. Саєнко, 4. Недес, 14. Поталов, 6. Козішкурт, 5. Хімічев (24. Фурсенко,46), 22. Степаненко (9. Касьянов, 70), 20. Балакай (19. Дудолад, 46), 7. Козицький, 8. Махиня (11. Савін,58). Запасні: 12. Костюченко,  15. Макарчук, 17. Нікітенко, 16. Філонов. Головний тренер: Сергій Грибанов.
Попередження: Руденко (7), Ківінда (44), Саєнко (50), Поталов (63), Царюк (66), Тимошенко (72).

Вилучення: Царюк (89, друга жовта картка).

Голи: Хімічев, автогол (27, пас Лебедєв), Кононов (36), Ківінда (39), Козицький (86, з пенальті), Колодежний (90+4).

Дніпряни дуже активно почали матч, подовгу контролюючи м’яч та постійно навантажуючи його до карного майданчику суперника. Після однієї з таких подач Руденко опинився на газоні біля володінь Жука, але арбітр вирішив, що там була симуляція, і замість пенальті дав жовту картку спортклубівцю. Господарі продовжили багато комбінувати, а перший удар у матчі завдали на 19-й хвилині, коли Лебедєв пробив під гострим кутом зі штрафного поруч з ближньою стійкою.

Невдовзі господарі створили по-справжньому перший гострий момент, коли Ківінда з близької відстані не влучив по воротах суперника, а ще за хвилину Лебедєв красиво закрутив м’яч у дальню дев’ятку, але сфера пройшла поруч з каркасом воріт. В решті-решт спортклубівці досягли свого, змусивши помилитися суперника – після подачі зі штрафного Лебедєва захисник «Маріуполя» головою відправив м’яч у сітку власних воріт.

Одразу рахунок міг двічі подвоїти Руденко, але спочатку Жук парирував його удар на кутовий, після подачі якого той же Руденко був на добиванні, але пробив вище воріт. Проте з другим голом господарі не забарилися – Мельниченко відкотив м’яч під удар Кононову, який дуже потужне вистрелив метрів з 23-х у ближній кут – Жук був безсилий врятувати свою команду. На цьому дніпряни не зупинилися і ще до перерви довели рахунок до великого – відмінна комбінація завершилася пасом Єршова на Ківінду, якому залишалось лише вразити порожні ворота.

Після перерви вже гостріше діяли гості, в результаті маріупольці створили кілька небезпечних моментів. Спочатку Чалий виніс м’яч з лінії воріт після помилки на виході Кінарейкіна, а після удару Козицького дніпрян врятував рикошет від захисника. А от вже далі власну майстерність продемонстрував голкіпер «Дніпра-1»: в одному епізоді Кінарейкін рятує свою команду після удару головою з близької відстані, а в іншому моменті він тягне м’яч після виходу сам на сам Козицького. На 73-й хвилині вже Кінарейкін разом із захисниками відбилися у воротарському майданчику після стандарту суперника, а ще за кілька хвилин воротар дніпрян не дав реалізувати суперникам черговий вихід сам на сам.

З іншого боку були моменти і у днпірян. Так з підступним ударом Колодежного впорався голкіпер, а от небезпечні удари Мельниченка були неточними.

На 85-й хвилині матчу арбітр призначив пенальті у ворота дніпрян, і якщо з першим ударом Козицького Кінарейкін впевнено впорався, то у після повторного удару (рефері при першому виконанні помітив порушення правил з боку голкіпера) маріуполець таки досяг мети і розпечатав ворота спортклубівців.  Проте у час, що залишився, гості нічого гострого створили так і не зуміли, більше того залишилися у меншості після вилучення. А цим вже скористалися дніпряни – Колодежний встановив остаточний рахунок у матчі вже у компенсований арбітром час.

У підсумку дніпряни довели справу до впевненої перемоги!