Контрольний матч.

12 лютого. 12.00. НТБ «Дніпро». Манеж.

СК «Дніпро-1» U-19 – «Інгулець» U-19 (Петрове) 4:1 (1:1) 

«Дніпро-1»:  (1 тайм) Долгий, Терещенко, Березанський, Ніколішин, Кожушко, Лебедєв, Єршов, І.Матюшенко, Кілик, Кравченко, Рогач. (2 тайм) Крапивцов, Чалий, В.Матюшенко, Юркевич, Лебедєв (І.Матюшенко), Мельниченко, Бешляга, Кравченко (Рогач), Свистун, Руденко, гравці на оглядинах.

Голи: ….(16), Терещенко (18), Лебедєв (49, 53 – обидва з пенальті), Руденко (90+2).

Після перемоги над клубом Першої ліги «ВПК-Агро» юніори спортклубівці наступного дня зустрілися із своїми суперниками по чемпіонату країни U-19 петровським «Інгульцем», котрого дніпряни випереджають у турнірній таблиці на шість сходинок і 16 очок. Як і у матчі напередодні тренерський штаб спортклубівців у кожному таймі виставив різні варіанти складу, паралельно перевіряючи можливості гравців, що знаходяться зараз в команді на оглядинах.

Перший тайм пройшов за ігрової переваги дніпрян, хоча першими рахунок у матчі відкрили гості – нападник петровців випередив за межами карного майданчику голкіпера спортклубівців і проштовхнув м’яч у сітку воріт. Проте дніпряни досить швидко відігралися: центральний захисник Терещенко підключився до атаки на подачу з кутового і вдало замкнув навіс Лебедєва  -1:1.

Спортклубівці і далі багато комбінували, загострювали гру на флангах, але тривалий час все це було без загострень. Найнебезпечніше біля воріт гостей було на 43-й хвилині, коли Рогач знаходячись в парі метрах від порожніх воріт примудрився пробити над поперечиною.

А на початку другого тайму дніпряни вийшли вперед. Прохід Руденка було зупинене недозволеним прийомом у карному майданчику гостей, і Лебедєв спокійно розвів м’яч і голкіпера по різних кутах ударом з 11-метрової позначки. Ще за 3 хвилини Лебедєв реалізував свій другий пенальті у матчі, тепер за фол проти Кравченка, при цьому захисник «Інгульця» отримав ще і пряму червону картку (статус товариської гри надав можливість гостям провести заміну, тому вони не залишились у меншості).

До завершення матчу спортклубівці продовжили володіти ігровою перевагою, створили біля воріт суперника, але переграти голкіпера дніпряни зуміли вже у компенсований арбітром час, при цьому знову до голу призвело стандартне положення – після кутового Руденко першим був на добиванні у воротарському майданчику.

4:1 – дніпровські юніори впевнено переграють однолітків «Інгульця».