Контрольний матч.

27 січня. 12.00. НТБ «Дніпро». Манеж.

СК «Дніпро-1» – U-19 – ФК «Олександрія» – U-19 4:1 (2:0)

«Дніпро-1» (стартовий склад): Веклич, Чалий, Головацький, Левченко, Кобельчук, Матюшенко, Щуров, Ратушний, Свистун, Кілик, Овсяннік. На заміни виходили: Архипчук, Бойко, Козубенко, Попов, Гудов, Костюченко, Мисляй, Прометной, Плотко, Янюк, Кравченко, а також гравці на оглядинах.

Голи: Свистун (32), Кобельчук (43), Кілик (47, 50), 4:1 (52, з пенальті).

У своєму черговому спарингу юнацька команда СК «Дніпро-1» перевірила власні сила на тлі суперника по чемпіонату країни U-19 «Олександрії». У поточній турнірній таблиці команди розділяють лише дві сходинки і одне очко («Дніпро-1» – дев’ятий, «Олександрія» – одинадцята), тому сили команд розглядалися, як приблизно рівними. До того ж і очний двобій суперників у першому колі чемпіонату закінчився бойовою нічиєю 2:2.

У звітному ж матчі рівновага тривала тільки до середини тайму, а далі спортклубівці почали створювати моменти. На 19-й хвилині спочатку Матюшенко пробив поруч із стійкою, а у наступній атаці Ратушний ледве не замкнув простріл за правого флангу. Невдовзі Свистун завдав підступного удару, який відбив перед собою голкіпер, але Овсяннік трохи не встиг на добивання. Рахунок же було відкрито на 32-й хвилині, коли Свистун першим опинився на м’ячі після прострілу за правого флангу. А незадовго до перерви Свистун вже став автором гольової передачі, вдало підключивши до атаки Кобельчука, який дійшовши до лінії карного майданчику невідпорно пробив у дальній кут -2:0.

Другий тайм господарі розпочали дуже потужне і вже у стартові п’ять хвилин довели перевагу до чотирьох м’ячів.  Дубль оформив Кілик, який спочатку першим встиг на добивання, коли м’яч відскочив від стійкі, а невдовзі він продемонстрував індивідуальну майстерність, у самотужки прорвавшись у штрафний майданчик, звідки влучно пробив у нижній кут.  Після цього гості заробили пенальті, що дозволило їм трохи скоротити рахунок. Далі спортклубівці мали ще кілька непоганих нагод збільшити результат, але ними скористатися не зуміли. У підсумку зустріч так і закінчилася з рахунком 4:1 – переконлива перемога по грі і результату підопічних Віктора Біцюри.

Пресслужба СК «Дніпро-1»