Чемпіонат юнацьких команд. 14-й тур.
Володимирівка. Стадіон ім. Поворознюка. 6 листопада. 13:00
«Інгулець» — СК «Дніпро-1» 1:1 (0:0) 
Арбітр: Андрій Вербецький (Балта).
Асистенти арбітра: Олексій Кравченко (Кропивницький), Костянтин Ожійов (Суми).
Четвертий арбітр: Єгор Кєвлич (Кропивницький)
Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Олександрія)
«Інгулець»: Ярош, Христенко, Свирипа, Смоляков, Кочетков (кап), Жилінський, Гончаров, Цуркан, Бойко (Черв’яков, 55), Лісняк (Железняк,90+5), Донцов. Запасні: Малин, Соломон, Іваниця, Хоменко, Гаврилюк.
Головний тренер: Ігор Хоменко
«Дніпро-1»: Кінарейкін, Чалий, Березанський (Козубенко,37), Попов, Кононов, Лебедєв (кап), Мельниченко (Єршов,90+2), Матюшенко, Я.Кравченко (Демиденко,46, Юркевич,89), Ківінда, Руденко (Свистун,46). Запасні: Паршиков, Колодежний.
Головний тренер: Геннадій Щекотилін

Попередження: Кінарейкін (2), Козубенко (57), Кононов (85), Кочетков (90+1), Чалий (90+7), Свистун (90+7).

Вилучення: Кононов (90+7, друга жовта картка)

Голи: Демиденко (84), Черв’яков (90+3).

Як і у минулому матчі із «Минаєм» суперником спортклубівців по юнацькому чемпіонату країни став клуб, який знаходиться нижче дніпрян у турнірній таблиці – це «Інгулець», в складі якого під кермом колишнього наставника Академії «Дніпра» Ігоря Хоменка є чимало вихованців дніпровського футболу, і у тому числі колишніх гравців СК «Дніпро-1»-U-19, які свого часу не зуміли закріпитися у команді.

Саме один з таки виконавців Донцов і створив перший небезпечний момент у матчі, коли втікав від захисників спортклубівців та зумів завдати удар у дальній кут, але неточно. Дніпряни відповіли досить швидко зі стандарту – Лебедєв подав таким чином, що м’яч влучив у стійку, а після добивання Кравченка з близької відстані м’яч пролетів над поперечиною.

В цілому, до середини першого тайму спортклубівці володіли територіальною перевагою, намагаючись позиційно тиснути на захист суперника, у той час, як господарі діяли на контратаках, проте на тривалий час гострота у грі обох команд зникла. Тільки на 30-й хвилині дніпряни мали реальний шанс відкрити рахунок, коли Ківінда просто не влучив по м’ячу після навісу Кравченка. Після цього активніше заграли петровці, але нічого з цього вони витиснути не зуміли.

Гра в атакуючій лінії у першому таймі ніяк не влаштовувала тренерський штаб гостей, тому і перерві Геннадій Щекотилін повністю оновив фланги півзахисту, випустивши Свистуна і Демиденка. В результаті дніпрянам вдалося пришвидшити гру, і вже на 50-й хвилині знову міг відзначитись Ківінда, але тепер його потужний удар у дальній верхній кут був неточний.

Проте і господарі не відсиджувалися у захисті. На 59-й хвилині Козубенко заблокував удар суперника з вбивчої позиції, а невдовзі Христенко потужним ударом поцілив у сітку із зовнішнього боку. У дніпрян в середині тайму запам’яталася атака, яку завершував ударом зльоту Лебедєв, але м’яч ліг не на «рідну» ногу і пішов далеко від воріт.

Хвилин за 15 до завершення спортклубівці подали кілька поспіль стандартів, і в одному випадку захисники «Інгульця» самовіддано кидалися під удари Ківінди практично з лінії воротарського майданчику. А на 79-й хвилині Матюшенко залишився на самоті перед воротами суперника, але неточно замкнув головою подачі зі флангу від Свистуна. Невдовзі масована атака гостей закінчилася ударом у дальній кут Демиденка, але м’яч пройшов у лічених сантиметрах від стійкі. Але вже у наступній атаці дніпрян, перед якою Кінарейкін врятував команду після удару Черв’якова, Демиденко таки відкрив рахунок, скориставшись пасом від Матюшенка!

На те, щоб відігратися у господарів залишалось близько 10 хвилин (враховуючі компенсований арбітром час) і все ж таки їм це вдалося зробити, коли рефері відраховував вже третю додану хвилину – Черв’яков на мить випередив Кінарейкіна після довгого пасу, і у дотик спрямував м’яч у сітку, хоча при цьому форвард «Інгульця» завдав травми голкіперу дніпрян.

Звісно, що цей епізод ще тільки підняв гарячий настрій команд, і у перед фінальним свисток арбітр ще і роздав кілька жовтих карток спортклубівцям, а для Кононова вона виявилася другою у матчі.

У підсумку, дніпряни втратили перемогу у дуже напруженому протистоянні.