Чемпіонат U-19. 21-й тур. 10 квітня. 13:00. Стадіон «Динамо» ім. Лобановського.

«Динамо» – «Дніпро-1» – 1:0 (0:0)
Арбітр: Микита Кофанов (Харків). Асистенти арбітра: Євген Слюсар (Київ), Анастасія Резнік (Київська область).
Четвертий арбітр: Дмитро Осауленко (Київ)
Спостерігач арбітражу: Віктор Денисюк (Київська область)

«Динамо»: Ігнатенко, Бенедюк, Дячук, Філатов, Мащенко (Малиш, 63), Власов (Велетень, 26), Царенко, Яцик – к, Тлумак, Блізніченко (Скрипник, 74), Попов К. (Горбач, 87)

Запасні: Фастов, Західний, Танчак, Матусевич, Ісадченко

Головний тренер – Ігор Костюк

СК «Дніпро-1»: Кінарейкін, Бойко (Стельмащук, 58), Головацький, Попов Б., Кобельчук, Соловйов, Мисляй (Копил, 58), Лебедєв (Янюк, 69), Свистун, Кравченко (Овсяннік), Бутіч

Запасні: Хома, Чалий, Файдор, Гудов

Головний тренер – Віктор Біцюра

Гол: Велетень (82)

На 45+1 хвилині К.Попов («Динамо») не реалізував пенальті (воротар)

Поєдинок з лідером чемпіонату апріорі не міг бути легким для юніорів «Дніпра-1». І звичайно, хід гри можна було передбачити заздалегідь: господарі одразу розпочали з атак, а наша команда сконцентрувалася на захисті та очікуванні шансі для контратак.

Десь півтайму спортклубівці витрачали сили виключно на захист. При цьому динамівці, попри постійний тиск, так і не створили моментів, які можна було охрестити стовідсотковими. Так, були стандарти, флангові передачі та удари, але захист «Дніпра-1» встояв. За свого боку, гості традиційно мали шанс зі стандарту: Головацький замикав подачу зі штрафного, але акцентованого удару не завдав, і воротар «Динамо» м’яч перевів на кутовий. Був ще удар з небезпечної позиції Лебедєва, але він прийшовся по центру.

Апогеєм першого тайму стала компенсована хвилина. У двобої двох Попових арбітр угледів порушення правил, але кращому бомбардиру чемпіонату відзначитися з «позначки» завадив Кінарейкін. Наш голкіпер відбив і пенальті, і добивання, зафіксувавши потім м’яч намертво.

Початок другого тайму пройшов більш відкрито. Динамівці відзначились влученням шальним ударом збоку у поперечину, а «Дніпро-1» вибухнув проходом Бутіча, який не влучив у ближній кут, перебуваючи вже майже у воротарському. На тривалий час ці епізоди залишалися найгострішими, аж поки на 82-й хвилині захист гостей не припустився позиційної помилки. Велетень залишився абсолютно вільним праворуч у штрафному і, отримавши передачу, прицільно пробив у дальній кут.

Наприкінці матчу спортклубівці намагалися щось створити попереду, але здобути шанс, щоб врятувати матч, їм не вдалося.