Чемпіонат юнацьких команд. 17-й тур.
Одеса. СОК «Люстдорф». 5 грудня. 12:00
СК «Дніпро-1» — «Чорноморець» (Одеса) 2:2 (1:0) 
Арбітр: Андрій Шевчук (Волинська область).
Асистенти арбітра: Іван Чернишов (Слов’янськ), Олександра Даніленко (Одеса).
Четвертий арбітр: Ігор Горбань (Одеса)
Спостерігач арбітражу: Євген Абросимов (Одеса)
«Дніпро-1»: Кінарейкін, Чалий, В.Матюшенко, Березанський, Юркевич (Кононов,65), Лебедєв, Мельниченко (кап), І.Матюшенко, Демиденко, Я.Кравченко (Руденко,79), Ківінда. Запасні: Паршиков, Козубенко, Єршов, Бешляга, Колодежний.
Головний тренер: Геннадій Щекотилін
«Чорноморець»: Паламарчук, Граждан (кап), Дихтярук, Долгов (Янчук,61), Олєйніков (Єрмаков,88), Баранюк, Меленчук, Тарасенко (Біденко,61) Сухоручко, Недольський, Махорін (Драч,75). Запасні: Даскалиця, Штогрін, Аль-Хаварі, Яриш.
Головний тренер: Анатолій Діденко.
Голи: Я.Кравченко (26), Ківінда (82), Драч (83), Сухоручко (86).
Попередження: В.Матюшенко (54) Кононов (65), Біденко (71), І.Матюшенко (77), Березанський (85), Чалий (90+2).

Протистояння з одеським «Чорноморцем» було дуже принциповим для обох команд, адже у керівництві юнацької команди дніпрян і у самому складі команди чимало колишніх одеситів. До того ж команди є сусідами по турнірній таблиці – дніпряни лише на одне очко і одну сходинку випереджають «Чорноморець», маючи до того ж гру в запасі.

В складі спортклубівців цього разу не було представників першої команди Батагова і Ярмолюка, яких замінили В.Матюшенко і Мельниченко, який вивів команду на поле з капітанською пов’язкою. Натомість у номінальних гостей у воротах вийшов 30-річний «юніор» Паламарчук, а також кілька гравців, яким вже виповнилося і 20, і 21 рік.

Гру активніше почали одесити. Вже на 1-й хвилині Кінарейкін вступив у гру, відібивши удар з ближнього кута. Особлива гострота у діях «Чорноморця» йшла від Сухоручка: після його удару головою м’яч пролетів поруч із стійкою, і саме у нього в ногах Кінарейкін забрав м’яч після виходу сам на сам.

До середини тайму спортклубівці відзначились непоганим ударом Демиденка над поперечиною і парою гострих прострілів, але їх ніхто так і не замкнув. Та все ж таки саме дніпряни відкрили рахунок у грі. Демиденко двічі поспіль подавав з правого флангу, і у другому випадку його передача вийшла гольовою – Кравченко головою спрямував м’яч у сітку – 1:0! Для Ярослава цей гол став четвертим в останніх трьох матчах і п’ятим загалом у чемпіонаті.

До завершення тайму спортклубівці цілком контролювали ситуацію на полі, дозволивши супернику лише одного разу серйозно потурбувати свій захист після гострого стандарту на 39-й хвилині, коли м’яч пройшов поруч із стійкою.

На самому початку другого тайму був чудовий шанс у Ківінди подвоїти рахунок, коли він обіграв двох захисників і увірвався у карний майданчик, але досвідченого Паламарчука пройти так і не зумів. А після цього одесити перехопили ініціативу і почали серйозно тиснути на ворота дніпрян, в результаті чого Кінарейкін постійно був у грі. Голкіпер спортклубівці реагував і на простріл Меленчука, і на удар в дальній кут Сухоручка, і на потужні постріли з вбивчих позицій Біденка та Янчука, і вибивав м’ячі після чисельних стандартів «Чорноморця».

За цей час у спортклубівців можна згадати намагання Ківінди втекти від Граждана, і Даніель навіть завдав удар з непоганої позиції, але капітан одеситів таки завадив пробити, і м’яч став легкою здобиччю Паламарчука. Проте на 82-й хвилині форвард дніпрян таки зумів використати власний шанс, коли першим опинився на добиванні після потужного удару Демиденка.

Проте одесити одразу повернули інтригу у гру – Кінарейкін перевів удар суперника у стійку, але від добивання Драча вже ніхто врятувати команду не міг. А на 86-й хвилині таки свого досяг Сухоручко, який з чергової спроби зумів все ж таки переграти Кінарейкіна. У підсумку зустріч завершилася бойовою нічиєю 2:2.