Контрольний матч.

19 лютого. 12.00. Манеж. НТБ “Дніпро”.

СК “Дніпро-1” U-19 – “Кривбас” U-19 (Кривий Ріг) 3:2 (1:1) 

«Дніпро-1» (1 тайм): 1. гравець на оглядинах, 14.гравець на оглядинах, 21.Терещенко, 20.В.Матюшенко, 2.Кожушко, 8.Лебедєв, 22.Єршов, 17.Кілик, 11.Кравченко, 5.Жданов, 25.Рогач. (2 тайм): 16.гравець на оглядинах, 18.Ніколішин, 27.Березанський, 4.Мельниченко, гравець на оглядинах, 10.І.Матюшенко, 19.Хан, 7.Свистун, 15.Колодежний, 16.Руденко, 9.Шолупець.

Голи:…(10), Кілик (20), В.Матюшенко (27), Свистун (77), … (84)

Матчем проти однолітків «Кривбасу» юніорська команда «Дніпра-1» завершувала графік спарингів, готуючись до весняної частини сезону, яка для підопічних Геннадія Щекотиліна розпочнеться 26 лютого домашньою грою проти чернігівської «Десни». Традиційно тренерський штаб спортклубівців у цій зустрічі перевірив можливості не тільки вже заявлених гравців, а і тих, хто зараз знаходиться на оглядинах, при чому обидва тайми було проведено двома різними складами.

Початок матчу був за  гостями, які виглядали значно активніше, заробивши на перших хвилинах кілька стандартів. В решті-решт криворожани в дебюті гри відкрили рахунок, після того, як їх гравець класно розібрався у карному майданчику дніпрян, перегравши захисника і реалізувавши вихід сам на сам.

Тільки ближче до середини тайму спортклубівці зуміли налагодити гру і перший удар по воротах суперника виявився результативним – Кілик зупинив красиво м’яч у падінні в районі 11-метрової позначки і наступним дотиком спрямував його повз голкіпера – 1:1! А невдовзі дніпряни вийшли вперед  – Лебедєв розіграв кутовий з партнером і зробив ідеальний навіс на дальній кут воротарського майданчику, де В.Матюшенко перестрибнув усіх і головою спрямував м’яч у сітку!

Одразу після цього два супермоменти збільшити перевагу втратив Рогач, який спочатку, завдаючи удар в упор, влучив у голкіпера, а у наступній атаці форвард дніпрян практично з тій же позиції поцілив вище поперечини. На 36-й хвилині гості мали шанс зрівняти рахунок, але тут відмінно зіграв воротар дніпрян, ногою відбивши удар суперника, який виходив на побачення із голкіпером.

У другому таймі небезпечних моментів було набагато. У дніпрян в нападі активно діяв Шолупець (йому 16 лютого виповнилося 16 років), котрий здійснив на початку тайму два рейди, перший з яких завершив гострим прострілом, а у другому випадку зумів завдати удар, проте не сильний. На 70-й хвилині все той же Шолупець змусив суперників  діставати м’яч з сітки воріт, замкнувши передачу Руденка, але бригада арбітрів помітила в цьому епізоді офсайд. За весь цей час гості відзначились тільки одним гострим моментом, коли отримали право на штрафний прямо з лінії карного майданчику, але удар був неточний.

Рахунок змінився, коли до завершення гри вже залишалося менше чверті години – Свистун використав довгий пас зі своєї половини поля, втік від опікуна по лівого флангу і влучно пробив у дальній кут! Проте на 84-й хвилині криворожанам вдалося скоротити рахунок, при цьому автор збитого маяч так відсвяткував свою вдачу, що отримав від арбітра другу жовту картку, яка перетворилася для нього у червону. Статус спарингу дозволяв криворожанам випустити іншого виконавця, але гості вирішили перевірити власні сили в кінці гри у меншості.

У підсумку 3:2 – спортклубівці здобули чергову перемогу на зборі!