Чемпіонат юнацьких команд. 15-й тур.
Придніпровськ. НТБ «Дніпро». 19 листопада. 13:00
СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія» 3:0 (3:0) 
Арбітр: Дмитро ільченко (Бердянськ).
Асистенти арбітра: Дмитро Башкіров (Донецька область), Костянтин Ожійов (Суми).
Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам’янське)
Спостерігач арбітражу: Олег Зубарєв (Слов’янськ)
СК «Дніпро-1»: Кінарейкін, Чалий, Березанський, В.Матюшенко, Юрчкевич, Лебедєв (кап), І.Матюшенко (Александров,69), Мельниченко (Бешляга, 78), Я.Кравченко (Свистун,69), Ківінда (Приступа,78), Демиденко (Руденко,61). Запасні: Паршиков, Ніколішин, Попов, Єршов.
Головний тренер: Геннадій Щекотилін.
ФК «Олександрія»: Мінчев, Сацевич (кап) (Роменкнко,46), Фомба, Захидний, Чубатий, Панченко, Скибинський (Радченко,46), Біндич, Кавєрін (Волковицький,65), Базаєв (Давиденко,46), Андрейчук (Трофимчук,76). Запасні: Єрмаков, Олійник, Ситников.
Головний тренер: Олександр Карпов.
Голи: Ківінда (3), Я.Кравченко (16, 45).
Попередження: Андрійчук (66), Свистун (86). Вилучення: Західний (62. фол останньої надії)

Тренерський штаб дніпрян на матч юніорської першості проти «Олександрії» дався до мінімальних змін у складі, і стосувалися вони захисту – повернувся до основи В. Матюшенко, який у центрі оборони замінив Попова, а на правому фланзі захисту замість дискваліфікованого Кононова вийшов Юркевич.

Гра розпочалася для господарів дуже вдало – вже на 3-й хвилині Ківінда головою замкнувши навіс з правого флангу від Демиденка, перервавши свою суху серію, що тривала п’ять матчів. Дніпряни спокійно продовжили контролювати ситуацію на полі, а їх суперники вперше потурбували Кінарейкіна несильним ударом головою тільки на 14 хвилині. Але на цей випад спортклубівці відповіли другим забитим м’ячом: І.Матюшенко отримав пасі від Демиденка і кинув у прорив Кравченка, який, перегравши захисника, зумів пробити голкіпера під гострим кутом -2:0!

Невдовзі міг довести рахунок до великого Ківінада, який обікрав воротаря, але його удар зумів прийняти не себе захисник «Олександрії» на лінії воріт. Той же Ківінда мав ще один відмінний момент до перерви, але його сольний прохід закінчився заблокованим ударом.

До завершення тайму дніпряни мали ігрову перевагу, і цілком закономірно перед самою перервою таки довели рахунок до великого – Кравченко оформив дубль чіткім ударом головою після навісу Демиденка, який відзначився другою результативною передачею у матчі.

На початку другого тайму дніпряни продовжили проводити різкі і небезпечні атаки. На 50-й хвилині Кравченко повинен був оформлювати хет-трик, але простріл Ківінди Ярослав замкнув ударом вище воріт. Невдовзі вже Ківінда втікав від захисників після виносу Юркевича, але у підсумку обороню «Олександрії» таки вдалося у підкаті заблокувати удар форварда дніпрян.

Проте активність Даніеля знову далася взнаки на 62-й хвилині, коли він вчергове втікав від суперників і змусив перервати свій прохід ціною фолом останньої надії – так гості залишились у меншості.

У подальшому дніпряни спокійно доводили гру до переконливої перемоги, при чому господарі були значно ближче до того, щоб перетворити підсумок матчу на розгром, ніж гості, щоб провести гол-престижу. Особливо запам’яталися моменти у Руденка і Свистуна. У підсумку впевнена за грою і результатом перемога підопічних Геннадія Щекотиліна.