Контрольний матч.

6 лютого. 12.00. НТБ «Дніпро». Манеж.

СК «Дніпро-1» -U19 – «Зоря» -U-19 (Луганськ) 0:3 (0:1)

СК «Дніпро-1»: Кінарейкин, Бойко, Левченко, Головацький, Чалий, Матюшенко (Прометной,73), Кілик, Мисляй, Свистун, Кобельчук (Кравченко,46), Янюк (Плотко,73).

Голи: Лукьянчиков (8, з пенальті,59), Пузенко (69)

Черговим суперником юніорського складу СК «Дніпро-1» став їх опонент по чемпіонату країни серед 19-річних – луганська «Зоря», яка посідає в турнірній таблиці першості 5 місце, випереджаючи спортклубівців на чотири сходинки і два очки.

Поєдинок розпочався вдало для гостей – луганчани вже у дебюті гри заробили пенальті, який чітко виконав Лукьянченко. У подальшому перший тайм тривав у рівній боротьбі, хоча контратаки «Зорі» були все ж таки більш гострішими.  Так, на 32-й і 44-й хвилинах після ударів луганчан надійно зіграв Кінарейкін, а в середині тайму гості виконали перспективний штрафний, але м’яч пролетів поруч з дев’яткою. У спортклубівців до перерви запам’ятався відмінний прохід правим флангом, але пас від лицевої лінії не дійшов до партнерів, ну а найгарячіше біля воріт «Зорі» було на 34-й хвилині. Коли реальний момент відновити рівновагу втратив Свистун, який бив головою з близької відстані, але голкіпера переграти не вдалося.

Мало що змінилося і одразу після перерви – рівна гра з мінімумом гострих моментів. У такій ситуації вдалішими були гості – на 59 хвилині в контратаці той же Лукьянчиков оформив дубль, влучно пробивши у дальній кут.  Невдовзі шанс скоротити розрив у рахунку був у Мисляя, якого вивели на удар у штрафному майданчику, проте з пострілом під поперечину впорався воротар. Гості значно краще реалізовували власні шансі і чергову контратаку «Зорі» тепер результативно завершив Пузенко.

Не можна сказати, що за рахунку 0:3 дніпряни опустили руки. Спортклубівці намагалися якось переломити хід поєдинку. Знову був момент для взяття воріт у Свистуна, коли він бив у ближній кут з близької відстані, але тепер Крістінану бракувало влучності, а ближче до завершення зустрічі двічі міг відзначитись Кілик, але спершу з його ударом впорався воротар, а у другому випадку після подачі з кутового він пробив головою повз цілі. Останній шанс спортклубівців забити хоча б один гол у матчі втратив Кравченко, який не влучив з близької відстані. Отже, поразка юніорів з великим рахунком, хоча підсумок матчу і не відповідає змісту самої гри.

Пресслужба СК «Дніпро-1»