Чемпіонат юнацьких команд. 2-й тур.
Придніпровськ. НТБ «Дніпро». 11:00
«Чорноморець» — СК «Дніпро-1» 2:0 (0:0) 
Арбітр: Євген Єремєєв (Миколаїв).
Асистенти арбітра: Артем Куценко, Олександра Даніленко (обидва – Одеса).
Четвертий арбітр: Андрій Воєвода (Дніпро).
Спостерігач арбітражу: Євген Абросимов (Одеса)
«Чорноморець»: 71. Даскалиця (кап), 18. Доброван, 4. Єрмаков, 3. Граждан, 22. Олейніков (20. Драч, 84), 10. Махорін (16. Васюта, 56), 13. Баранюк, 19. Меленчук (17. Тарасенко, 67), 9.Яриш (5. Аль-Ховарі. 56), 7.Вислоцький, 15. Тилінський. Запасні: 1.Лунгул, 8. Ткачук, 14. Ішимський, Головний тренер: Віталій Старовик.
«Дніпро-1»: 34. Кінарейкін, 26. Чалий, 5. Козубенко, 14. Попов (20. В.Матюшенко, 75), 2. Кононов, 8. Лебедєв (кап), 22. Єршов (6. Бешляга,56), 19. Мельниченко, 16. Руденко (18. Приступа, 63), 7. Свистун (17. Тимошенко,75), 25. Ківінда (9. Поздняков,75). Запасні: 12. Паршиков, 10. І.Матюшенко, 4. Мельнічук, 27. Березанський. Головний тренер: Геннадій Щекотилін.
Попередження: Попов (8), Єршов (32), Махорін (32), Доброван (64), Чалий (78), Тимошенко (86), Кононов (90+1), Васюта (90+3).
Голи: Козубенко (автогол, 58), Граждан (80).

Матч юнацької першості УПЛ, у якому номінальними господарями поля були одесити, проходив на полі спортклубівців у Придніпровську. Стартові хвилини пройшли у рівній боротьбі, без особливих загострень. До середини тайму у дніпрян запам’яталися тільки два удари – спочатку Кононов пробив трохи вище поперечини, а потім до м’яча приклався Лебедєв, але голкіпер впевнено впорався з досить підступним пострілом.

Значно цікавіше пройшли заключні 15 хвилин першого тайму. Спочатку одесити мали відмінну нагоду відкрити рахунок, але Кінарейкін врятував свою команду після чистого виходу сам на сам Вислоцького, і одразу ж в атаці-відповіді мав непоганий момент Лебедєв, але пробив вище воріт.

І далі спортклубівці діяли значно гостріше. Так Ківінда з вбивчої позиції пробив у руки воротарю після прострілу Руденка, а сам Руденко завдавав удар головою після подачі Чалого, але м’яч пройшов поруч із стійкою. Заключні ж хвилини тайму пройшли за невеликої переваги моряків, які отримали право на кілька поспіль стандартів, але спортклубівці впевнено захищалися у цих епізодах.

Другий тайм розпочався потужними атаками дніпрян. Вже на 46-й хвилині Єршов головою перекидав м’яч через голкіпера, але перехитрити Даскалицю йому не вдалося. Далі спортклубівці провели кілька поспіль флангових атак, з прострілами у штрафний майданчик, і після одного з них Ківінда п’ятою ледве не влучив у ціль. Був і небезпечний удар Кононова після кутового, проте м’яч прийшов точно у руки воротарю.

За такої гри гол у ворота дніпрян вийшов дуже несподіваний – Тилинський здалеку пробив штрафний, і м’яч рикошетом від ноги захисника опинився у сітці. Дніпряни продовжили атакувати, створивши ще кілька моментів, але реалізувати їх не вдавалося. А от ще один стандарт одеситів призвів до ще одного голу – Граждан після навісу Баранюка зі штрафного, головою спрямовує м’яч у ворота.  У підсумку переломити хід поєдинку дніпрянам так і не вдалося. Доволі прикра поразка – 0:2.